Hvorfor din kanal eller video ikke vises i YouTubes søgeresultater

Hvis du for nylig har oprettet din kanal eller video, opdateret din video eller ændret dit kanal- eller kaldenavn, kan der gå nogle dage, før videoen eller kanalen vises i YouTubes søgeresultater.

Hvis der er gået et par dage, og du stadig ikke kan finde din video i søgeresultaterne, kan du prøve at følge nedenstående vejledning:

Find din kanal i søgeresultater

• Søg efter dit kanal-id i stedet for dit kaldenavn eller dit kanalnavn. Se, hvordan du finder dit kanal-id.
  • Brug funktionen FILTER øverst i søgeresultaterne til kun at få vist kanaler.

Find din video i søgeresultater

Hvis du lige har ændret din video, kan der gå et par dage, før den uploadede video vises i søgeresultater på YouTube.

Hvis der er gået et par dage, og du stadig ikke kan finde din video i søgeresultaterne, kan du prøve følgende:

• Søg efter det præcise video-id.
  • Brug søgefiltre til at forbedre din søgning.
  • Gør dine videotags bedre, så der er større sandsynlighed for, at din video vises i søgninger.
  • Tjek YouTube Studio for at finde ud af, om nogen af dine videoer har fejl.

Sådan rangerer YouTube søgeresultater

YouTubes søgning prøver at vise dig de mest relevante resultater. Resultaterne kan omfatte videoer, kanaler, playlister og livestreams. Du kan måske ikke se din kanal øverst i søgeresultaterne, hvis:

• Dit kaldenavn eller kanalnavn ofte bruges i videotitler.
  • Du har et almindeligt kanalnavn.
  • Din YouTube-kanal er ny.
  • Dit kanalnavn ikke er passende for alle målgrupper.