Find din kanal eller video i søgeresultater

Find din video i søgeresultater

Hvis du lige har ændret din video, kan der gå et par dage, før den uploadede video vises i søgeresultater på YouTube.

Hvis der er gået et par dage, og du stadig ikke kan finde din video i søgeresultaterne, kan du prøve følgende:

• Søg efter det præcise video-id.
  • Brug søgefiltre til at forbedre din søgning.
  • Gør dine videotags bedre, så der er større sandsynlighed for, at din video vises i søgninger.
  • Tjek Videoadministrator for at finde ud af, om nogle af dine videoer har fejl.

Find din kanal i søgeresultater

Hvis du opretter en ny kanal eller skifter dit kanalnavn, kan det tage et par dage, før det vises i søgeresultaterne på YouTube. Hvis du har problemer med at finde din kanal i søgeresultaterne:

• Søg efter dit kanal-id i stedet for dit kanalnavn. Se, hvordan du finder dit kanal-id.
  • Brug funktionen FILTER filter results øverst i søgeresultaterne til kun at få vist kanaler.

YouTubes søgning prøver at vise dig de mest relevante resultater. Resultaterne kan omfatte videoer, kanaler, playlister og livestreams. Du kan måske ikke se din kanal øverst i søgeresultaterne, hvis:

• Dit kanalnavn ofte bruges i videotitler.
  • Du har et almindeligt kanalnavn.
  • Din YouTube-kanal er ny.
  • Dit kanalnavn ikke er passende for alle målgrupper.