Hoekom jou kanaal of video nie in YouTube-soekresultate is nie

As jy onlangs jou kanaal of video geskep het, jou video opgedateer het of jou YouTube-naam of kanaalnaam verander het, sal dit dalk ’n paar dae neem om in YouTube-soekresultate te wys.

As jy steeds oor ’n paar dae nie jou video in soekresultate kan vind nie, probeer die onderstaande stappe:

Vind jou kanaal in soekresultate

• Soek volgens jou kanaal-ID eerder as jou YouTube-naam of kanaalnaam. Vind uit hoe om jou kanaal-ID te kry.
  • Gebruik die FILTREER -opsie aan die bokant van jou soekresultate om slegs kanale te wys.

Vind jou video in soekresultate

As jy onlangs jou video verander het, kan dit ’n paar dae neem vir opgelaaide video’s om in YouTube-soekresultate te wys.

As jy steeds na ’n paar dae nie jou video in soekresultate kan vind nie, kan jy die volgende probeer:

• Soek die presiese video-ID.
  • Gebruik soekfilters om jou soektog te verfyn.
  • Verbeter jou videomerkers sodat jou video in soektogte kan verskyn.
  • Kyk in YouTube Studio om te bepaal of enige van jou video’s foute het.

Hoe YouTube soekresultate gradeer

YouTube Soek probeer om vir jou die mees relevante resultate te wys. Resultate kan video’s, kanale, snitlyste en regstreekse strome insluit. Jy sal dalk in die volgende gevalle nie jou kanaal boaan die soekresultate vind nie:

• Jou YouTube-naam of kanaalnaam word algemeen in videotitels gebruik.
  • Jy het ’n algemene kanaalnaam.
  • Jou YouTube-kanaal is nuut.
  • Jou kanaalnaam is dalk nie toepaslik vir alle gehore nie.