E-post för affärsförfrågan

Du kan skicka och ta emot e-postmeddelanden med E-post för affärsförfrågan – ett lätt sätt att hålla kontakten med dina tittare. För att kunna ta emot e-postmeddelanden måste du lägga till kontaktuppgifter i din kanal.

Skicka e-post till någon via E-post för affärsförfrågan:

1. Besök YouTube-kanalen du vill skicka e-post till.
  2. Välj fliken Om på deras kanal.
  3. Om det finns en e-postadress för affärsförfrågan väljer du Visa e-postadress. Om du inte ser en e-postadress för affärsförfrågan betyder det att kanalägaren inte har angett någon.
  4. Använd e-postadressen om du vill skicka ett meddelande till kanalen.