Skicka och ta emot meddelanden

Från och med 9 juli 2018 går det inte längre att skicka, ta emot eller läsa privata meddelanden i Studio. Vi gjorde den här förändringen eftersom funktionen inte har använts så mycket, och vi vill istället fokusera på de funktioner och verktyg som är viktigast för dig. Alla privata meddelanden har därför raderats från Studio och YouTube.

E-post för affärsförfrågan

Du kan fortfarande ta emot och skicka e-postmeddelanden till andra användare på plattformen med hjälp av E-post för affärsförfrågan (visas bara på stationära datorer) när kanalägaren tillhandahåller fliken Om på sin kanal.

Lägga till E-post för affärsförfrågan på din kanal:

1. Logga in på YouTube.
  2. Välj profilbilden  följt av Din kanal.
  3. Välj Anpassa kanal.
  4. Välj fliken Om.
  5. Under Detaljer lägger du till en e-postadress För affärsförfrågningar.

Skicka e-post till någon via E-post för affärsförfrågan:

1. Besök YouTube-kanalen du vill skicka e-post till.
  2. Välj fliken Om på deras kanal.
  3. Om det finns en e-postadress för affärsförfrågan väljer du Visa e-postadress. Om du inte ser en e-postadress för affärsförfrågan betyder det att kanalägaren inte har angett någon.
  4. Använd e-postadressen om du vill skicka ett meddelande till kanalen.

Du kan också ta kontakt med vänner på YouTube med hjälp av Meddelanden. Läs mer om hur du lägger till och skickar meddelanden till dina vänner på YouTube.

Om du har frågor om upphovsrätt och hantering av rättigheter kan du besöka vårt hjälpcenter här.