Send og motta e-post

Fra og med 9. juli 2018 kan du ikke lenger sende, motta eller lese private meldinger i Creator Studio. Denne funksjonen ble lite brukt, og ved å gjøre denne endringen kan vi fokusere på funksjonene og verktøyene som er viktigst for deg. Alle private meldinger har derfor blitt slettet fra Creator Studio og alle andre steder på YouTube.

E-postadresser for forretningshenvendelser

Du kan fortsatt motta og sende e-postmeldinger til andre brukere på plattformen via alternativet for e-postadresser for forretningshenvendelser (kun synlig på datamaskin), når dette er gjort tilgjengelig av kanaleieren på «Info»-fanen på kanalen.

Slik legger du til en e-postadresse for forretningshenvendelser på kanalen din:

1. Logg på YouTube.
  2. Velg Konto-ikonet ditt .
  3. Gå til «Min kanal».
  4. Velg «Tilpass kanalen».
  5. Velg Info-fanen.
  6. Under «Detaljer» legger du til en e-postadresse for forretningshenvendelser.

Slik sender du e-post via alternativet for e-postadresse for forretningshenvendelser:

1. Gå til YouTube-kanalen du vil sende e-post til.
  2. Velg Info-fanen på den aktuelle kanalen.
  3. Hvis det er oppgitt en e-postadresse for forretningshenvendelser, velger du «Vis e-postadresse». Hvis du ikke ser et alternativ for e-postadresse for forretningshenvendelser, betyr det at kanaleieren ikke har oppgitt noen slik e-postadresse.
  4. Bruk e-postadressen til å sende en melding til kanaleieren.

Du kan også komme i kontakt med venner på YouTube via Meldinger. Finn ut hvordan du kan legge til og sende meldinger til venner på YouTube.

Du finner informasjon om henvendelser knyttet til opphavsretts- og rettighetsadministrering i denne brukerstøtteartikkelen.