E-postadresser for forretningshenvendelser

Du kan sende og motta meldinger via e-postadresser for forretningshenvendelser for å opprettholde kontakten med seerne dine. Legg til kontaktinformasjon på kanalen din for å motta e-post.

Slik sender du e-post via alternativet for e-postadresse for forretningshenvendelser:

1. Gå til YouTube-kanalen du vil sende e-post til.
  2. Velg Info-fanen på kanalen.
  3. Hvis det er oppgitt en e-postadresse for forretningshenvendelser, kan du velge «Vis e-postadresse». Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at kanaleieren ikke har oppgitt noen e-postadresse.
  4. Bruk e-postadressen til å sende en melding til kanaleieren.