Kaupalliset tiedustelut sähköpostitse

Voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja Kaupalliset tiedustelut sähköpostitse ‑toiminnolla. Tätä varten sinun on lisättävä kanavallesi yhteystiedot.

Kaupallisen tiedustelun lähettäminen sähköpostitse:

1. Siirry YouTube-kanavalle, jolle haluat lähettää sähköpostia.
  2. Siirry kanavan Tietoja-välilehdelle.
  3. Jos kaupallisille tiedusteluille tarkoitettu sähköposti on käytössä, valitse Näytä sähköpostiosoite. Jos et näe sähköpostiosoitetta, kanavan omistaja ei ole määrittänyt sitä.
  4. Lähetä kanavalle viesti annettuun sähköpostiosoitteeseen.