Mail til virksomhedsforespørgsler

Du kan sende og modtage mails ved hjælp af Mail til virksomhedsforespørgsler for at bevare forbindelsen til dit publikum. Du skal føje dine kontaktoplysninger til din kanal for at modtage mails.

Hvis du vil sende en mail til nogen via Mail til virksomhedsforespørgsler:

1. Gå til den YouTube-kanal, du vil sende en mail til.
  2. Vælg fanen Om på deres kanal.
  3. Hvis der er angivet en Mail til virksomhedsforespørgsler, skal du vælge "Se mailadresse". Hvis du ikke kan se en Mail til virksomhedsforespørgsler, betyder det, at kanalejeren ikke har angivet en.
  4. Brug mailadressen til at sende en besked til kanalen.