Correus electrònics per a consultes comercials

Pots enviar i rebre missatges de correu electrònic mitjançant la funció Correus electrònics per a consultes comercials per mantenir el contacte amb el teu públic. Afegeix la teva informació de contacte al canal per rebre missatges de correu electrònic.

Per enviar un correu electrònic a algú fent servir aquesta funció:

1. Ves al canal de YouTube al qual vols enviar un correu electrònic.
  2. Selecciona la pestanya Informació del canal.
  3. Si s'hi indica una adreça electrònica per a consultes comercials, selecciona "Mostra l'adreça electrònica". En cas contrari, vol dir que el propietari del canal no n'ha proporcionat cap.
  4. Fes servir aquesta adreça per enviar un missatge al canal.