Dela spellistor

Du kan dela både dina egna spellistor och spellistor som skapats av andra YouTubare via din mobila enhet eller via datorn. När du delar en spellista skapas en länk som du kan dela med vem du vill. Du kan dela den på sociala nätverk som Facebook och Twitter.

Om det finns privata videori i spellistan måste du först bjuda in vänner att se dina videor.

Följ instruktionerna nedan för YouTube-appen eller mobilwebbplatsen.

YouTube-appen

1. Gå till en kanalsida.
  2. Tryck på Spellistor högst upp.
  3. Tryck på Mer  bredvid spellistan du vill dela.
  4. Tryck på Dela för att dela via e-post, sms eller andra sociala nätverk.

Du kan också dela spellistans webbadress genom att trycka på Kopiera till Urklipp.

Mobilwebbplatsen

Du kan bara dela videor på YouTubes mobilwebbplats. Fler funktioner för spellistor på m.youtube.com kommer snart.