Teamene våre får mange henvendelser for tiden. Det kan ta lengre tid enn vanlig å få svar på spørsmål via e-post, chat og @TeamYouTube på Twitter.

Del spillelister

Hvis du bruker en mobilenhet eller datamaskin, kan du dele dine egne spillelister eller spillelister som er laget av andre YouTube-brukere. Når du deler en spilleliste, får du en link du kan dele med andre. Du kan også dele linken i sosiale medier som Facebook og Twitter/X.

Hvis spillelisten din inneholder private videoer, må du først invitere venner til å se videoene.

How to share a YouTube playlist

Abonner på kanalen for YouTube-hjelp for å få mest mulig ut av YouTube.

Hvis du vil dele en spilleliste, kopierer du nettadressen fra nettleseren din mens du er på spillelistesiden.

Se etter «playlist» i nettadressen for å være sikker på at du deler en spilleliste og ikke bare en video i en spilleliste. Eksempel: https://www.youtube.com/playlist?list=<spilleliste-ID>.

Her er noen måter du kan finne spillelistesiden på:

• Hvis det er din egen spilleliste, kan du gå til menyen til venstre. Under Bibliotek klikker du på spillelisten for å komme til spillelistesiden. Kopiér nettadressen som vises i nettleseren.
  • Hvis det er noen andres spilleliste, kan du gå til den aktuelle kanalsiden etterfulgt av Spillelister-fanen. Klikk på SE HELE SPILLELISTEN. Kopiér nettadressen som vises i nettleseren.
  • Hvis du ser på en video i en spilleliste, trykker du på tittelen til spillelisten i den grå boksen på høyre side for å komme til spillelistesiden.

Merk: Hvis enkelte videoer ikke vises i innbygde spillelister, kan det hende opplasteren har slått av innbyggingsalternativet for dem. Private videoer spilles heller ikke av i spillelisten med mindre opplasteren har delt dem med deg.

For skapere: Sørg for at spillelisten din bare inneholder offentlige videoer med innbyggingsalternativet slått på.

Hvis denne veiledningen ikke fungerer for deg, bruker du sannsynligvis en gammel versjon av YouTube. Hvis du bruker en nyere nettleser, må du oppdatere til den nyeste versjonen av YouTube.