Del spillelister

Hvis du bruker en mobilenhet eller datamaskin, kan du dele dine egne spillelister eller spillelister som er opprettet av andre YouTube-brukere. Når du deler en spilleliste, opprettes det en link som du kan dele med andre. Du kan også dele linken i sosiale medier som Facebook og Twitter.

Hvis spillelisten din inneholder private videoer, må du først invitere venner til å se videoene.

Følg veiledningen for YouTube-appen eller -mobilnettstedet nedenfor.

YouTube-appen

1. Gå til en kanalside.
  2. Trykk på Spillelister øverst.
  3. Trykk på Mer  ved siden av spillelisten du ønsker å dele.
  4. Trykk på Del for å dele via e-post, SMS eller andre sosiale nettverk.

Du kan også dele nettadressen til spillelisten ved å trykke på Kopiér til utklippstavlen.

Mobilnettstedet

Du kan ikke dele annet enn videoer på YouTube-mobilnettstedet. Vi lanserer flere funksjoner for spillelister på m.youtube.com snart.