Del spillelister

Hvis du bruker en mobilenhet eller datamaskin, kan du dele dine egne spillelister eller spillelister som er opprettet av andre YouTube-brukere. Når du deler en spilleliste, opprettes det en link som du kan dele med andre. Du kan også dele den på sosiale nettverk som Facebook og Twitter.

Hvis spillelisten din inneholder private videoer, må du først invitere venner eller familie til å se videoene.

Følg instruksjonene nedenfor for YouTube-appen eller -mobilnettstedet.

YouTube-appen

Hvis du vil dele spillelisten via e-post, SMS eller andre sosiale nettverk du har installert på enheten din, trykker du på Del Del på spillelistesiden i YouTube-appen for Android.

Mobilnettstedet

Du kan ikke dele noe annet enn videoer på YouTube-mobilnettstedet. Vi lanserer flere funksjoner for spillelister på m.youtube.com snart.