Afspeellijsten delen

Je kunt op je mobiele apparaat of op je computer je eigen afspeellijsten of de afspeellijsten die zijn gemaakt door andere YouTubers delen. Wanneer je een afspeellijst deelt, wordt er een link gemaakt die je aan iemand anders kunt geven. Je kunt de link delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter.

Als de afspeellijst privévideo's bevat, vergeet dan niet om de video's eerst aan je vrienden en familie te laten zien.

Volg de onderstaande instructies voor de YouTube-app of de mobiele site.

YouTube-app

Tik in het scherm met afspeellijsten in de YouTube-app voor Android op Delen Delen om de afspeellijst te delen via e-mail, sms of andere sociale netwerken die je op je apparaat hebt geïnstalleerd.

Mobiele site

Op de mobiele YouTube-site kunnen alleen video's worden gedeeld. Binnenkort komen er aanvullende afspeellijstfuncties beschikbaar voor m.youtube.com.