Playlists delen

Je kunt op je mobiele apparaat of op je computer je eigen playlists en playlists van andere YouTubers delen. Wanneer je een playlist deelt, wordt er een link gemaakt die je aan iemand anders kunt geven. Je kunt de link delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter.

Als je playlist privévideo's bevat, moet je je vrienden uitnodigen voordat ze de video's kunnen zien.

How to share a YouTube playlist

Volg de instructies hieronder voor de app of mobiele site van YouTube.

YouTube-app

1. Ga naar een kanaalpagina.
  2. Tik bovenaan op Playlists.
  3. Tik naast de playlist die je wilt delen op Meer ''.
  4. Tik op Delen om de playlist te delen via e-mail, sms of een sociaal netwerk.

Je kunt de URL van de playlist ook delen door op Link kopiëren te tikken.

Mobiele site

Op de mobiele YouTube-site kun je alleen video's delen. Binnenkort kun je meer playlistfuncties gebruiken op m.youtube.com.