Soittolistojen jakaminen

Voit jakaa mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi sekä omia että muiden YouTuben käyttäjien luomia soittolistoja. Kun jaat soittolistan, järjestelmä luo linkin, jonka voit välittää eteenpäin. Voit jakaa sen Facebookissa, Twitterissä tai muualla somessa.

Jos soittolistalla on yksityisiä videoita, sinun on ensin kutsuttava kaverisi katsomaan niitä.

How to share a YouTube playlist

Tilaa  YouTuben ohjekanava ja ota YouTubesta enemmän irti.

Voit jakaa soittolistan menemällä soittolistan sivulle ja kopioimalla sen URL-osoitteen.

Varmista, että URL-osoitteessa on sana "playlist", jotta kopioit varmasti soittolistan osoitteen etkä yksittäisen videon osoitetta. Esimerkki: https://www.youtube.com/playlist?list=<soittolistan tunnus>.

Löydät soittolistan sivun esimerkiksi näillä tavoilla:

• Jos kyseessä on oma soittolistasi: Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kirjasto ja klikkaa haluamaasi soittolistaa, niin siirryt soittolistan sivulle. Kopioi URL-osoite selaimesta.
  • Jos kyseessä on jonkun muun soittolista: Mene käyttäjän kanavasivulle ja sitten Soittolistat-välilehti. Klikkaa NÄYTÄ KOKO SOITTOLISTA. Kopioi URL-osoite selaimesta.
  • Jos katsot soittolistassa olevaa videota: Klikkaa oikean reunan harmaassa laatikossa olevaa soittolistan nimeä, niin siirryt soittolistan sivulle.

Huom. Jos videot eivät näy upotetussa soittolistassa, niiden lataaja on saattanut estää joidenkin videoiden upottamisen. Yksityiset videot eivät näy soittolistassa, ellei niiden lataaja ole jakanut niitä kanssasi.

Sisällöntuottajille: Varmista, että soittolistassa on vain julkisia videoita, joiden upotus on sallittu.

Jos et pysty seuraamaan näitä ohjeita, käytät todennäköisesti YouTuben vanhaa versiota. Jos käytät uudempaa selainta, päivitä YouTuben nykyiseen versioon.