Soittolistojen jakaminen

Voit jakaa mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi sekä omia että muiden YouTuben käyttäjien luomia soittolistoja. Kun jaat soittolistan, järjestelmä luo linkin, jonka voit välittää eteenpäin. Voit jakaa sen Facebookissa, Twitterissä tai muualla somessa.

Jos soittolistalla on yksityisiä videoita, sinun on ensin kutsuttava kaverisi katsomaan niitä.

How to share a YouTube playlist

Seuraavat ohjeet koskevat YouTube-sovellusta ja ‑mobiilisivustoa.

YouTube-sovellus

1. Mene jollekin kanavasivulle.
  2. Valitse yläreunasta SOITTOLISTAT.
  3. Valitse jaettavan soittolistan vierestä Lisää " .
  4. Jaa sähköpostilla, tekstiviestillä tai somessa valitsemalla Jaa.

Voit myös jakaa soittolistan URL-osoitteen valitsemalla Kopioi linkki.

Mobiilisivusto

YouTuben mobiilisivustossa voi jakaa vain videoita. Soittolistojen muita toimintoja lisätään pian m.youtube.com-sivustolle.