Del playlister

Hvis du er på din mobilenhed eller på din computer, kan du dele dine egne playlister eller dem, der er oprettet af andre YouTube-brugere. Når du deler en playliste, oprettes der et link, som du kan give til en anden. Du kan dele den på sociale netværk som Facebook og Twitter.

Hvis din playliste indeholder private videoer, skal du først invitere dine venner til at se videoerne.

How to share a YouTube playlist

Abonner  på hjælpekanalen til YouTube for at få mest muligt ud af YouTube.

Hvis du vil dele en playliste, skal du kopiere webadressen fra din browser, når du kommer ind på playlistesiden.

Søg efter "playliste" i webadressen for at sikre, at du deler en playliste og ikke blot en video på en playliste. Eksempel: https://www.youtube.com/playlist?list=<playlist ID>.

Her kan du se nogle forslag til, hvordan du finder siden med playlister:

• Hvis det er din egen playliste: Gå til menuen til venstre. Klik på playlisten under Samling for at komme til playlistesiden. Kopiér webadressen i browseren.
  • Hvis det er andens playliste: Gå til fanen og så Playlister på vedkommendes kanalside. Klik på SE HELE PLAYLISTEN. Kopiér webadressen i browseren.
  • Hvis du ser en video på en playliste: Klik på playlistens titel i den grå boks i højre side for at komme til playlistesiden.

Bemærk! Hvis videoer ikke vises på en indlejret playliste, har uploaderen muligvis deaktiveret indlejring for nogle af videoerne. Private videoer kan heller ikke afspilles i playlisten, medmindre de er blevet delt med dig af uploaderen.

Til youtubere: Sørg for, at indholdet på din playliste kun er offentlige videoer, som tillader indlejring.

Hvis du ikke kan følge disse instruktioner, bruger du sandsynligvis den gamle version af YouTube. Hvis du bruger en nyere browser, kan du opdatere til den nyeste version af YouTube.