Del playlister

Hvis du er på din mobilenhed eller på din computer, kan du dele dine egne playlister eller dem, der er oprettet af andre YouTube-brugere. Når du deler en playliste, oprettes der et link, som du kan give til en anden. Du kan dele den på sociale netværk som Facebook og Twitter.

Hvis din playliste indeholder private videoer, skal du først invitere dine venner til at se videoerne.

How to share a YouTube playlist

Følg nedenstående vejledning i YouTube-appen eller på mobilwebsitet.

YouTube-app

1. Gå til en kanalside.
  2. Tryk på PLAYLISTER øverst på siden.
  3. Tryk på Mere '' ud for den playliste, du vil dele.
  4. Tryk på Del for at dele via mail, sms eller andre sociale netværk.

Du kan også dele playlistens webadresse ved at trykke på Kopiér link.

Mobilwebsite

Kun videoer kan deles på YouTubes mobilwebsite. Flere funktioner til playlister på m.youtube.com kommer snart.