Compartir llistes de reproducció

Al dispositiu mòbil o a l'ordinador, pots compartir les teves pròpies llistes de reproducció o les que creïn altres YouTubers. Quan comparteixes una llista de reproducció, es genera un enllaç que pots donar a altres persones. Pots compartir l'enllaç en xarxes socials, com ara Facebook i Twitter.

Si la teva llista de reproducció inclou algun vídeo privat, primer hauràs de convidar els teus amics perquè puguin veure'l.

How to share a YouTube playlist

Segueix aquestes instruccions a l'aplicació o al lloc web per a mòbils de YouTube.

Aplicació YouTube

1. Ves a la pàgina de qualsevol canal.
  2. A la part superior, toca LLISTES DE REPRODUCCIÓ.
  3. Al costat de la llista de reproducció que vols compartir, toca Més ''.
  4. Toca Comparteix per compartir-la per correu electrònic, per missatge de text o a altres xarxes socials.

També pots compartir l'URL de la llista de reproducció tocant Copia l'enllaç.

Lloc web per a mòbils

Al lloc web per a mòbils de YouTube només s'hi poden compartir vídeos. Pròximament, hi haurà disponibles més funcions per a llistes de reproducció a m.youtube.com.