Skapa spellistor

En spellista är en samling videoklipp. Vem som helst kan skapa spellistor och dela dem. Vill du sätta ihop en grym gymmix eller samla de snyggaste fotbollsmålen genom tiderna? Eller kanske dela de bästa videoklippen om matlagning med din bästa vän? Då är spellistor något för dig.

Skapa och hitta dina spellistor

Android
  1. Börja med ett videoklipp du vill ha med i spellistan.
  2. Tryck på videoklippet när det spelas upp. Ikonen Add to playlist för tillägg av spellista visas.
  3. Tryck på Skapa ny spellista Add to playlist .
  4. Ge spellistan ett namn.
  5. Markera kryssrutan om du vill att spellistan ska vara privat. Om den är privat kan andra inte hitta den när de söker på YouTube.
  6. Tryck på OK.

Du kan öppna den nya spellistan genom att trycka på Konto . Där kan du se alla dina spellistor i en lista.

iOS
  1. Börja med ett videoklipp du vill ha med i spellistan.
  2. Tryck på videoklippet när det spelas upp. Ikonen för tillägg av spellista visas.
  3. Tryck på Lägg till i spellista … .
  4. Tryck på Skapa ny spellista … Add to playlist .
  5. Ge spellistan ett namn.
  6. Välj om spellistan ska vara privat eller offentlig genom att trycka på lämpligt fält. Om den är privat kan andra inte hitta den när de söker på YouTube.
  7. Markera kryssrutan  .

Du kan öppna den nya spellistan genom att trycka på Konto . Där kan du se alla dina spellistor i en lista.

Mobilwebbplats
  1. Börja med ett videoklipp du vill ha med i spellistan.
  2. Tryck på Lägg till i spellista Add to playlist under videoklippet.
  3. Tryck på Skapa ny spellista Add to playlist .
  4. Ge spellistan ett namn.
  5. Välj sekretessinställning för spellistan med hjälp av rullgardinsmenyn. Om den är privat kan andra inte hitta den när de söker på YouTube.

Du kan öppna den nya spellistan genom att trycka på Konto . Där kan du se alla dina spellistor i en lista.

Dator
  1. Börja med ett videoklipp du vill ha med i spellistan.
  2. Klicka på Lägg till i Add to playlist under videoklippet.
  3. Klicka på Skapa ny spellista.
  4. Ge spellistan ett namn.
  5. Välj sekretessinställning för spellistan med hjälp av rullgardinsmenyn. Om den är privat kan andra inte hitta den när de söker på YouTube.
  6. Klicka på Skapa.

Du hittar den nya spellistan under Bibliotek i guiden till vänster på skärmen.

Tips! Läs om hur dina vänner kan bidra med videoklipp till dina spellistor.

Radera en spellista

Ibland vill du kanske börja om och göra dig av med gamla spellistor som du inte använder längre.

Android
  1. Tryck på Konto .
  2. Bläddra ned tills du hittar spellistan du vill radera.
  3. Tryck på spellistan du vill radera.
  4. Tryck på menyikonen  längst upp på sidan.
  5. Tryck på Ta bort spellista > OK.
iOS
  1. Tryck på Konto .
  2. Tryck på Mitt videoklipp > Spellistor.
  3. Tryck på menyikonen  bredvid spellistan du vill ta bort.
  4. Tryck på borttagningsikonen.
  5. Tryck på OK.
Mobilwebbplats
För närvarande går det inte att ta bort en spellista via mobilwebbplatsen.
Dator
  1. Välj en spellista från Bibliotek i guiden.
  2. Klicka på menyikonen .
  3. Klicka på Ta bort spellista.
  4. Om du är säker på att du vill ta bort spellistan klickar du på Ja, ta bort den.