Skapa spellistor

En spellista är en samling videoklipp som du eller en annan användare har skapat. Har du hittat en grupp med videoklipp du gillar? Kanske en där några av dina favoritlåtar är med, eller några höjdpunkter från ditt lokala idrottslag? Behöver du organisera innehållet du har skapat så att du kan dela det med dina tittare? Om du lägger videoklippen i en spellista kan du titta på dem i följd när du vill.

Skapa spellistor med dina uppladdningar

Ordna dina videoklipp i olika spellistor på din kanals startsida så att du kan dela dem med dina trogna tittare och nå ut till nya prenumeranter.

Android

Tryck på fliken Konto och tryck på Mina videoklipp. Välj det videoklipp du vill lägga till i en spellista. Tryck på videoklippet när det spelas upp och tryck på ikonen Lägg till  .

• Välj Ny spellista om du vill skapa en ny spellista. Ange ett namn för spellistan och tryck på OK.
  • Om du vill lägga till videoklipp i en befintlig spellista väljer du listan på menyn.
iOS

Tryck på fliken Konto och tryck på Mina videoklipp. Välj det videoklipp du vill lägga till i en spellista. Tryck på videoklippet när det spelas upp och tryck på ikonen Lägg till  .

• Välj Ny spellista om du vill skapa en ny spellista. Ange ett namn för spellistan och tryck på OK.
  • Om du vill lägga till videoklipp i en befintlig spellista väljer du listan på menyn.
Dator

Om du använder Videohanteraren på datorn kan du lägga till enskilda eller flera videoklipp åt gången i en spellista.

1. Navigera till Videohanteraren i Studio.
  2. Välj det eller de videoklipp du vill lägga till i en spellista.
  3. Klicka på Lägg till och välj spellistan.

Bygg upp spellistor med videoklipp du gillar

Skapa spellistor med videoklipp som laddats upp av andra och samla på så sätt alla dina favoriter på ett och samma ställe.

Android

Hitta ett videoklipp du vill lägga till i en spellista. Tryck på videoklippet när det spelas upp och tryck på ikonen Lägg till.

• Välj Ny spellista om du vill skapa en ny spellista. Ange ett namn för spellistan och tryck på OK.
  • Om du vill lägga till videoklipp i en befintlig spellista väljer du listan på menyn.
iOS
  1. Hitta ett videoklipp du vill lägga till i en spellista.
  2. Tryck på videoklippet när det spelas upp och tryck på ikonen Lägg tillAdd to playlist .
  3. Välj Lägg till i spellista.
  • Välj Skapa en ny spellista om du vill skapa en ny spellista. Ange ett namn för spellistan och välj sekretessinställning.
  • Om du vill lägga till videoklipp i en befintlig spellista väljer du listan på menyn och trycker på Välj.
Mobilwebbplats

Hitta ett videoklipp du vill lägga till i en spellista. Tryck på ikonen Lägg till .

• Välj Skapa en ny spellista om du vill skapa en ny spellista. Ange ett namn för spellistan och tryck på Spara.
  • Om du vill lägga till videoklipp i en befintlig spellista väljer du listan på menyn.
Dator
  1. Klicka på ikonen Lägg till nedanför videoklippet.
  2. Välj en befintlig spellista eller skapa en ny.
  3. Det visas en bekräftelse när videoklippet har lagts till i spellistan.

Komma åt dina spellistor

Android

Tryck på fliken Konto . Under Spellistor kan du se en lista över spellistor som du har skapat.

iOS

Tryck på fliken Konto . Under Spellistor kan du se en lista över spellistor som du har skapat.

Dator

Du kan öppna dina spellistor från guiden. På datorn kommer du åt guiden genom att besöka startsidan och klicka på guideikonen som finns till vänster på alla videosidor.