Skapa och hantera spellistor

En spellista är en samling videoklipp. Vem som helst kan skapa spellistor och dela dem. Vill du sätta ihop en grym gymmix eller samla de snyggaste fotbollsmålen genom tiderna? Eller kanske dela de bästa videoklippen om matlagning med din bästa vän? Då är spellistor något för dig.

Tips! Läs om hur dina vänner kan bidra med videoklipp till dina spellistor.

Skapa och hitta dina spellistor

1. Börja med ett videoklipp du vill ha med i spellistan.
  2. Klicka på Lägg till i Add to playlist under videon.
  3. Klicka på Skapa ny spellista.
  4. Ge spellistan ett namn.
  5. Välj sekretessinställning för spellistan med hjälp av rullgardinsmenyn. Om den är privat kan andra inte hitta den när de söker på YouTube.
  6. Klicka på Skapa.

Du hittar den nya spellistan under Bibliotek i guiden till vänster på skärmen.

Radera en spellista

1. Välj en spellista från Bibliotek i guiden.
  2. Klicka på menyikonen .
  3. Klicka på Ta bort spellista.
  4. Om du är säker på att du vill ta bort spellistan klickar du på Ja, ta bort den.

Observera att din gamla spellista kan finnas kvar i tittarnas visningshistorik.