Skapa spellistor

En spellista är en samling videoklipp. Vem som helst kan skapa spellistor och dela dem. Vill du sätta ihop en grym gymmix eller samla de snyggaste fotbollsmålen genom tiderna? Eller kanske dela de bästa videoklippen om matlagning med din bästa vän? Då är spellistor något för dig.

Skapa och hitta egna spellistor

Android
  1. Börja med ett videoklipp som du vill ha med i spellistan
  2. När videoklippet spelas upp trycker du på videoklippet. Ikonen Add to playlist Lägg till för spellistor visas.
  3. Tryck på Add to playlist Skapa ny spellista
  4. Fortsätt genom att ge spellistan ett namn
  5. Tryck på rutan om du vill att spellistan ska vara privat. Om den är privat kan andra inte hitta den när de söker på YouTube.
  6. Tryck på OK

Du kan öppna den nya spellistan genom att trycka på Konto. Där kan du se alla dina spellistor i en lista.

iOS
  1. Börja med ett videoklipp som du vill ha med i spellistan
  2. När videoklippet spelas upp trycker du på videoklippet. Alternativet Lägg till för spellistor visas.
  3. Tryck på Lägg till i spellista …
  4. Tryck på Add to playlist Skapa ny spellista …
  5. Ge spellistan ett namn
  6. Välj om spellistan ska vara privat eller offentlig genom att trycka på lämpligt fält. Om den är privat kan andra inte hitta den när de söker på YouTube.
  7. Tryck på kryssrutan

Du kan öppna den nya spellistan genom att trycka på Konto. Där kan du se alla dina spellistor i en lista.

Mobilwebbplats
  1. Börja med ett videoklipp som du vill ha med i spellistan
  2. Under videoklippet trycker du på knappen Add to playlist Lägg till i spellista
  3. Tryck på Add to playlist Skapa ny spellista
  4. Ge spellistan ett namn
  5. Välj sekretessinställning för spellistan med hjälp av rullgardinslistan. Om den är privat kan andra inte hitta den när de söker på YouTube.

Du kan öppna den nya spellistan genom att trycka på Konto. Där kan du se alla dina spellistor i en lista.

Dator
  1. Börja med ett videoklipp som du vill ha med i spellistan
  2. Under videoklippet klickar du på knappen Add to playlist Lägg till
  3. Klicka på Skapa ny spellista
  4. Ge spellistan ett namn
  5. Välj sekretessinställning för spellistan med hjälp av rullgardinslistan. Om den är privat kan andra inte hitta den när de söker på YouTube.
  6. Klicka på Skapa

Du hittar den nya spellistan i guiden till vänster på skärmen.

Radera en spellista

Ibland vill du kanske börja om och göra dig av med gamla spellistor som du inte använder längre.

Android
  1. Tryck på Konto
  2. Bläddra ned tills du hittar spellistan du vill ta radera
  3. Tryck på spellistan du vill radera
  4. Tryck på menyn som finns längst upp på sidan
  5. Tryck på Ta bort spellista
  6. Tryck på OK
iOS
  1. Tryck på Konto
  2. Tryck på Mina videoklipp
  3. Tryck på Spellistor
  4. Tryck på menyknappen bredvid spellistan du vill radera
  5. Tryck på ikonen Radera
  6. Tryck på OK
Mobilwebbplats
Det går inte att radera en spellista från mobilwebbplatsen just nu.
Dator
  1. Välj en spellista via guiden
  2. Klicka på menyknappen
  3. Klicka på Ta bort spellista
  4. Om du är säker på att du vill radera spellistan klickar du på Ja, ta bort den