Soittolistojen luominen ja hallinta

Soittolista on kokoelma videoita. Kuka tahansa voi tehdä soittolistoja ja jakaa niitä. Haluatko koota sporttisen treenisekoituksen tai lisätä parhaat jalkapallomaalit yhteen kokoelmaan? Tai ehkä haluaisitkin jakaa parhaat ruokareseptisi kaverillesi? Soittolistoja voi käyttää moniin tarkoituksiin.

Vinkki: Lue, miten ystäväsi voivat lisätä videoita soittolistoihisi.
YouTuben tietokonesivustosta on käytettävissä kaksi eri versiota, nykyinen versio ja uusi versio. Noudata sen version ohjeita, kumpaa käytät.

Nykyinen työpöytäversio

Soittolistojen luominen ja käyttäminen

1. Aloita videosta, jonka haluat lisätä soittolistaan.
  2. Valitse videon alapuolelta Lisää soittolistaan Add to playlist .
  3. Valitse Luo uusi soittolista.
  4. Anna soittolistalle nimi.
  5. Määritä soittolistan yksityisyysasetus avattavasta valikosta. Yksityistä soittolistaa ei voi löytää YouTube-haulla.
  6. Klikkaa Luo.

Näet uuden soittolistasi näytön vasemmalla puolella olevan oppaan kohdassa Kirjasto.

Soittolistan poistaminen

1. Valitse soittolista oppaan kohdasta Kirjasto.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta .
  3. Valitse Poista soittolista.
  4. Jos haluat varmasti poistaa soittolistan, valitse Kyllä, poista
  5. Huom. Vanha soittolistasi voi näkyä katsojien katseluhistoriassa.

Uusi sivusto

Soittolistojen luominen ja käyttäminen

1. Aloita videosta, jonka haluat lisätä soittolistaan.
  2. Valitse videon alapuolelta Lisää soittolistaan .
  3. Valitse Katso myöhemmin, Suosikit, aiemmin luomasi soittolista tai Luo uusi soittolista
    1. Jos luot uuden soittolistan, anna sille nimi.
  4. Määritä soittolistan yksityisyysasetus avattavasta valikosta. Yksityinen soittolista näkyy vain sinulle.
  5. Valitse Luo.

Löydät soittolistasi avaamalla oppaan  ja valitsemalla Kirjasto.

Huom. Soittolistojen poistaminen ei toistaiseksi ole mahdollista uudella sivustolla.