Soittolistojen luominen ja hallinta

Soittolista on kokoelma videoita. Kuka tahansa voi tehdä soittolistoja ja jakaa niitä. Haluatko koota sporttisen treenisekoituksen tai lisätä parhaat jalkapallomaalit yhteen kokoelmaan? Tai ehkä haluaisitkin jakaa parhaat ruokareseptisi kaverillesi? Soittolistoja voi käyttää moniin tarkoituksiin.

Vinkki: Lue miten kaverisi voivat lisätä videoita soittolistoihisi.

Soittolistojen luominen ja käyttäminen

Jos et pysty seuraamaan näitä ohjeita, käytät todennäköisesti YouTuben vanhaa versiota. Jos käytät uudempaa selainta, päivitä YouTuben nykyiseen versioon.

1. Aloita videosta, jonka haluat lisätä soittolistaan.
  2. Valitse videon alapuolelta Lisää soittolistaan .
  3. Valitse Katso myöhemmin, Suosikit, aiemmin luomasi soittolista tai Luo uusi soittolista
    1. Jos luot uuden soittolistan, anna sille nimi.
  4. Määritä soittolistan yksityisyysasetus avattavasta valikosta. Yksityinen soittolista näkyy vain sinulle.
  5. Klikkaa Luo.

Nähdäksesi soittolistasi avaa opas  ja valitse Kirjasto.

Huom. Soittolistojen poistaminen ei toistaiseksi ole mahdollista nykyisessä sivuston työpöytäversiossa. Muokataksesi tai poistaaksesi soittolistoja:

1. Siirry kanavasivullesi.
  2. Valitse Muokkaa ulkoasua.
  3. Sinut ohjataan vanhalle sivustolle, jolla voi tehdä haluamasi muutokset.