Soittolistojen luominen ja hallinta

Soittolista on kokoelma videoita. Kuka tahansa voi tehdä soittolistoja ja jakaa niitä. Haluatko koota sporttisen treenisekoituksen tai lisätä parhaat jalkapallomaalit yhteen kokoelmaan? Tai ehkä haluaisitkin jakaa parhaat ruokareseptisi kaverillesi? Soittolistoja voi käyttää moniin tarkoituksiin.

Näet kaikki soittolistasi Kirjasto-välilehdellä .

Vinkki: Katso, miten kaverisi voivat lisätä videoita soittolistoihisi.

Nähdäksesi soittolistasi avaa opas  ja klikkaa Kirjasto.

Soittolistan luominen

Jos et pysty seuraamaan näitä ohjeita, käytät todennäköisesti YouTuben vanhaa versiota. Jos käytät uudempaa selainta, päivitä YouTuben nykyiseen versioon.
  1. Hae video, jonka haluat lisätä soittolistallesi.
  2. Klikkaa videon alta Tallenna .
  3. Valitse Katso myöhemmin, Suosikit, aiemmin luomasi soittolista tai Luo uusi soittolista
    1. Jos luot uuden soittolistan, määritä sille nimi.
  4. Määritä soittolistan yksityisyysasetus avattavasta valikosta. Yksityinen soittolista näkyy vain sinulle.
  5. Klikkaa Luo.
Huom. Soittolistojen poistaminen ei toistaiseksi ole mahdollista nykyisessä sivuston työpöytäversiossa.

Soittolistan muokkaaminen

1. Valitse muokattava soittolista oppaasta.
  2. Valitse Muokkaa.