Del videoer og kanaler

Tips: Når du deler en video på YouTube eller en YouTube-kontakt deler en video med deg, opprettes det en privat chat der dere kan se og snakke om videoen. Du kan se delte videoer direkte i chatten.

Del videoer

1. Start avspillingen av videoen du vil dele, på youtube.com.

2. Klikk på Del under videoen.

3. Du ser et panel med forskjellige alternativer for deling:
    • Melding på YouTube: Velg YouTube-vennene du vil sende videoen til. Det opprettes en privat chat der mottakerne kan se og diskutere videoen. Klikk på Meldinger øverst til høyre på siden for å komme til den private chatten. Du kan se delte videoer og chatte samtidig.
    • Sosiale nettverk: Klikk på ikonet for et sosialt nettverk (for eksempel Facebook eller Twitter) for å dele videoen der.
    • E-post: Velg e-postikonet for å sende en e-post via standardprogrammet for e-post på datamaskinen din.
    • Bygg inn: Klikk på Bygg inn-knappen for å generere en kode du kan bruke til å bygge inn videoen på et nettsted.
    • Kopiér linken: Klikk på Kopiér-knappen for å kopiere en link til videoen, og lim den inn et annet sted, for eksempel i en e-postmelding.
    • Start ved: Hvis du vil linke til en bestemt del av videoen, merker du av i denne boksen og skriver inn starttiden før du kopierer linken. Hvis du for eksempel vil at videoen skal starte 2 minutter og 30 sekunder inn, merker du av i boksen og skriver «2:30».
    • Foruminnlegg: Hvis du har tilgang til Fellesskap-fanen, kan du dele en video i et offentlig innlegg.

Del kanaler

1. Gå til kanalsiden.
  2. Kopiér nettadressen i adressefeltet i nettleseren.
  3. Lim inn nettadressen der du vil dele den.

Hvis du er skaper og ønsker å lage en egendefinert kanaladresse som abonnentene dine enkelt kan dele, legger du bare til YouTube-kanalnavnet ditt i YouTube-nettadressen.