Videoiden ja kanavien jakaminen

YouTube-videoiden jakaminen

1. Aloita videon katselu youtube.comissa.

2. Klikkaa videon alta Jaa .

3. Näkyviin tulee paneeli, jossa on erilaisia jakamisvaihtoehtoja:
    • Some: Klikkaa sen somepalvelun kuvaketta (esim. Facebook tai Twitter), johon haluat jakaa videon.
    • Sähköposti: Valitse sähköpostikuvake jakaaksesi videon tietokoneesi oletussähköpostiohjelmalla.
    • Upota: Klikkaa Upota-painiketta luodaksesi koodin, jonka avulla voit upottaa videon verkkosivustolle.
    • Kopioi linkki: Kopioi-painikkeen klikkaaminen kopioi videon linkin, minkä jälkeen voit liittää sen esimerkiksi sähköpostiviestiin.
    • Aloita kohdasta: Jos haluat lähettää linkin tiettyyn videon osaan, valitse tämä ruutu ja kirjoita aloitusaika, ennen kuin kopioit linkin. Jos esimerkiksi haluat videon toiston alkavan kohdasta 2 minuuttia ja 30 sekuntia, valitse valintaruutu ja kirjoita "2:30".
    • Yhteisöpostaus: Jos Yhteisö-välilehti on käytettävissäsi, voit jakaa videon julkisessa postauksessa.

YouTube-kanavien jakaminen

1. Siirry kanavasivulle.
  2. Kopioi URL-osoite selaimen osoitekentästä.
  3. Liitä URL-osoite paikkaan, jossa haluat sen jakaa.

Jos haluat luoda kanavalle oman helposti jaettavan URL-osoitteen, lisää YouTube-kanavan nimi YouTuben URL-osoitteeseen.