Del videoer og kanaler

Del YouTube-videoer

1. Begynd at se en video på youtube.com.

2. Klik på Del under videoen.

3. Et panel med de forskellige delingsmuligheder åbnes:
    • Sociale netværk: Klik på ikonet for et socialt netværk (f.eks. Facebook eller Twitter) for at dele videoen dér.
    • Mail: Vælg mailikonet for at sende en mail via din sædvanlige mailudbyder på din computer.
    • Indlejr: Klik på knappen Indlejr for at generere en kode, du kan bruge til at indlejre videoen på et website.
    • Kopiér linket: Klik på knappen Kopiér for at kopiere et link til videoen, som du kan indsætte et andet sted, f.eks. i en mail.
    • Start ved: For at linke til en bestemt del af videoen skal du markere dette afkrydsningsfelt og indtaste starttidspunktet, før du kopierer linket. For eksempel: For at starte videoen 2 minutter og 30 sekunder inde skal du markere feltet og indtaste "2:30".
    • Fællesskabsindlæg: Du kan dele en video i et offentligt indlæg, hvis du har adgang til fanen Fællesskab.

Del YouTube-kanaler

1. Gå til kanalsiden.
  2. I browserens adresselinje skal du kopiere webadressen.
  3. Indsæt webadressen, hvor du vil dele den.

Hvis du vil oprette en tilpasset kanalwebadresse, som nemt kan deles, kan du føje dit YouTube-kanalnavn til YouTube-webadressen.