Compartir vídeos i canals

Consell: quan comparteixes un vídeo a YouTube o reps un vídeo compartit d'un contacte de YouTube, es crea un xat privat on els destinataris poden veure i comentar el vídeo. Pots veure els vídeos compartits directament a la teva conversa de xat.

Compartir vídeos

1. Comença a reproduir un vídeo a youtube.com.

2. A sota del vídeo, fes clic a Comparteix .

3. Es mostrarà un tauler amb diverses opcions per compartir el vídeo:
    • Missatge a YouTube: selecciona els amics de YouTube a qui vols enviar el vídeo. Es crearà una conversa privada en què els destinataris podran veure i comentar el vídeo. Fes clic a Missatges  a la part superior dreta de la pàgina per cercar un xat privat. Pots veure els vídeos que s'han compartit i xatejar alhora.
    • Xarxes socials: per compartir el vídeo en una xarxa social (com ara Facebook o Twitter), fes clic a la icona corresponent.
    • Correu electrònic: selecciona la icona de correu electrònic per enviar un correu electrònic amb el teu proveïdor predeterminat.
    • Insereix: fes clic al botó Insereix per generar un codi que podràs utilitzar per inserir el vídeo en un lloc web.
    • Copia l'enllaç: fes clic al botó Copia per copiar l'enllaç del vídeo, que podràs enganxar on vulguis, com ara en un missatge de correu electrònic.
    • Comença a: per enllaçar des d'una part concreta del vídeo, marca aquesta casella i introdueix el minut d'inici abans de copiar l'enllaç. Per exemple, per començar el vídeo a partir del minut 2:30, marca la casella i introdueix "2:30".
    • Publicació de la comunitat: si tens accés a la pestanya Comunitat, pots compartir un vídeo en una publicació pública.

Compartir canals

1. Ves a la pàgina del canal.
  2. A la barra d'adreces del navegador, copia l'URL.
  3. Enganxa l'URL on vulguis compartir-lo.

Si ets un creador i vols un URL personalitzat perquè els teus subscriptors puguin compartir-lo fàcilment, afegeix el nom del teu canal a l'URL de YouTube.