Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen

Bekijk je zoekgeschiedenis als je op zoek bent naar een bepaalde video waarnaar je eerder hebt gezocht.

Je kunt ook je hele zoekgeschiedenis wissen, afzonderlijke zoekopdrachten uit zoeksuggesties verwijderen of het bijhouden van je zoekgeschiedenis onderbreken. Houd rekening met het volgende:

• Zoekopdrachten die je verwijdert, zijn niet meer van invloed op je aanbevelingen.
  • Nadat je je zoekgeschiedenis hebt gewist, worden je eerdere zoekopdrachten niet meer als zoeksuggesties weergegeven in het zoekvak.
  • Zoekopdrachten die je invoert terwijl het bijhouden van de zoekgeschiedenis is onderbroken, worden niet opgeslagen in je zoekgeschiedenis.

Als je video's hebt verwijderd uit je kijkgeschiedenis terwijl je apparaat offline was, kan het enkele uren duren voordat deze wijzigingen zijn gesynchroniseerd.

Opmerking: Ga naar je kijkgeschiedenis als je eerder bekeken video's wilt bekijken of verwijderen.

Selecteer Geschiedenis in de gids en selecteer vervolgens Zoekgeschiedenis om je zoekgeschiedenis te openen.

• Een afzonderlijke zoekopdracht verwijderen: Selecteer de X rechts van de zoekopdracht.
  • Je volledige zoekgeschiedenis wissen: Selecteer Volledige zoekgeschiedenis wissen.
  • Je zoekgeschiedenis onderbreken: Selecteer Zoekgeschiedenis onderbreken. Hiermee worden zoekopdrachten niet opgeslagen totdat de zoekgeschiedenis opnieuw wordt ingeschakeld. Dit kan op elk gewenst moment.

Tv, gameconsole of streaming-mediaspeler

1. Ga in het menu aan de linkerkant naar Instellingen .
  2. Selecteer Zoekgeschiedenis wissen.
  3. Selecteer de knop 'Zoekgeschiedenis wissen'.
Opmerking: Bepaalde functies van de zoekgeschiedenis zijn niet beschikbaar als je uitgelogd bent. Log in op je account om toegang te krijgen tot je hele zoekgeschiedenis.

Lees onze andere artikelen voor meer informatie over de kijkgeschiedenis en om te ontdekken hoe je aanbevolen content verwijdert en je aanbevelingen verbetert.