Hakuhistorian katsominen ja tyhjentäminen

Voit etsiä aiemmin hakemaasi videota Omat tapahtumat ‑osiosta.

Voit myös tyhjentää koko hakuhistoriasi, poistaa yksittäisiä hakutietoja hakuehdotuksista tai keskeyttää hakuhistorian tallentamisen. Huomioitavaa:

• Poistetut haut eivät enää vaikuta saamiisi suosituksiin.
  • Kun olet tyhjentänyt hakuhistoriasi, aiemmat haut eivät enää näy ehdotuksina hakukentässä.
  • Jos olet keskeyttänyt hakuhistorian tallentamisen, tekemiäsi hakuja ei tallenneta hakuhistoriaan.

Jos olet poistanut videoita katseluhistoriastasi laitteen ollessa ilman nettiä, muutosten synkronointi voi kestää muutaman tunnin.

Huom. Voit katsoa tai poistaa aiemmin katselemaasi YouTube-sisältöä Omat tapahtumat ‑osiosta.

YouTube-sovellus ja -mobiilisivusto

Hakuhistorian tallentamisen keskeyttäminen

Voit keskeyttää tilisi hakuhistorian tallentamisen valitsemalla profiilikuvasi   ja sitten Asetukset ja sitten Historia ja tietosuoja ja ottamalla käyttöön Keskeytä hakuhistorian tallentaminen.

Yksittäisten hakujen poistaminen

Kun olet kirjautunut tilillesi, voit poistaa yksittäisiä hakutietoja hakuhistoriastasi seuraavasti:

1. Napauta hakukuvaketta  .
  2. Paina pitkään hakuehdotusta, jonka vieressä on historiakuvake .
  3. Napauta ponnahdusikkunassa Poista.

Koko hakuhistorian tyhjentäminen

Voit tyhjentää tilisi hakuhistorian valitsemalla profiilikuvasi  ja sitten Asetukset ja sitten Historia ja tietosuoja ja valitsemalla Tyhjennä hakuhistoria.

TV, pelikonsoli tai mediapalvelin

1. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  2. Valitse Tyhjennä hakuhistoria.
  3. Valitse Tyhjennä hakuhistoria ‑painike.
Huom. Kaikki hakuhistoriatoiminnot eivät ole käytettävissä, jos et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu tilillesi saadaksesi koko hakuhistoriasi käyttöösi.

Muista artikkeleistamme voit lukea lisää katseluhistoriasta, suositellun sisällön poistamisesta ja saamiesi suositusten parantamisesta.

Hakeminen incognito-tilassa

Jos selaat incognito-tilassa, hakuhistoriaasi ei tallenneta. Katso lisätietoja incognito-tilasta