Hakuhistorian katsominen ja tyhjentäminen

Jos etsit aiemmin hakemaasi videota, hakuhistoriasta voi olla apua.

Voit myös tyhjentää koko hakuhistoriasi, poistaa yksittäisiä hakutietoja hakuehdotuksista tai keskeyttää hakuhistorian tallentamisen. Ota huomioon seuraavat seikat:

• Poistetut haut eivät enää vaikuta saamiisi suosituksiin.
  • Kun olet tyhjentänyt hakuhistoriasi, aiemmat haut eivät enää näy ehdotuksina hakukentässä.
  • Jos olet keskeyttänyt hakuhistorian tallentamisen, suorittamiasi hakuja ei tallenneta hakuhistoriaan.

Jos olet poistanut videoita katseluhistoriastasi laitteen ollessa offline-tilassa, muutosten synkronointi voi kestää muutaman tunnin.

Huom. Katseluhistorian kautta voit katsella tai poistaa YouTubessa aiemmin katsomaasi sisältöä.

Seuraavat ohjeet koskevat YouTube-sovellusta ja ‑mobiilisivustoa.

YouTube-sovellus

Hakuhistorian tallentamisen keskeyttäminen

Voit keskeyttää tilisi hakuhistorian tallentamisen valitsemalla profiilikuvasi  ja sitten Asetukset ja sitten Historia ja tietosuoja ja valitsemalla Keskeytä hakuhistorian tallentaminen.

Yksittäisten hakujen poistaminen

Kun olet kirjautunut tilillesi, voit poistaa yksittäisiä hakutietoja hakuhistoriastasi seuraavasti:

1. Napauta hakukuvaketta .
  2. Paina pitkään hakuehdotusta, jonka vieressä on historiakuvake .
  3. Napauta ponnahdusikkunassa Poista.

Koko hakuhistorian tyhjentäminen

Voit tyhjentää tilisi hakuhistorian valitsemalla profiilikuvasi  ja sitten Asetukset ja sitten Historia ja tietosuoja ja valitsemalla Tyhjennä hakuhistoria.

Mobiilisivusto

Hakuhistorian tallentamisen keskeyttäminen

Voit keskeyttää tilisi hakuhistorian tallentamisen siirtymällä Tili-välilehdelle  ja sitten Historia ja sitten Hakuhistoria ja valitsemalla Keskeytä hakuhistorian tallentaminen.

Yksittäisten hakujen poistaminen

Kun olet kirjautunut tilillesi, voit poistaa yksittäisiä hakutietoja hakuhistoriastasi seuraavasti:

1. Siirry Tili-välilehdelle  ja sitten Historia ja sitten Hakuhistoria.
  2. Valitse hakutuloksen vierestä Lisää  ja valitse Poista hakuhistoriasta.

Hakuhistorian tyhjentäminen

Voit tyhjentää tilisi hakuhistorian siirtymällä Tili-välilehdelle  ja sitten Historia ja sitten Hakuhistoria ja valitsemalla Tyhjennä kaikki.

TV, pelikonsoli tai mediapalvelin

1. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset .
  2. Valitse Tyhjennä hakuhistoria.
  3. Valitse Tyhjennä hakuhistoria ‑painike.
Huom. Kaikki hakuhistoriatoiminnot eivät ole käytettävissä, jos et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu tilillesi saadaksesi koko hakuhistoriasi käyttöösi.

Muista artikkeleistamme voit lukea lisää katseluhistoriasta, suositellun sisällön poistamisesta ja saamiesi suositusten parantamisesta.