Se eller slet din søgehistorik på YouTube

Du kan finde din søgehistorik på YouTube på siden Min aktivitet. Her kan du gøre følgende:

• Se din søgehistorik
  • Søge i din søgehistorik for at finde en bestemt video
  • Rydde hele din søgehistorik
  • Fjerne individuelle søgninger fra søgeforslag
  • Sætte din søgehistorik på pause
Bemærk! Du kan se eller slette det, du tidligere har set på YouTube, ved at tjekke Min aktivitet.

Der et par ting, du skal være opmærksom på:

• Søgninger, du sletter, vil ikke længere påvirke dine anbefalinger.
  • Når du har ryddet din søgehistorik, vises dine tidligere søgninger ikke længere som forslag i søgefeltet.
  • Søgninger, du foretager, mens din søgehistorik er sat på pause, bliver ikke gemt i din søgehistorik.

Hvis du har fjernet en video fra din afspilningshistorik, mens din enhed var offline, kan der gå et par timer, før ændringen bliver synkroniseret.

Slet enkelte søgninger

Gå til Min aktivitet og så klik på Slet ud for den søgning, du vil slette.

Ryd din søgehistorik

Gå til Min aktivitet og så klik på Slet aktivitet efter… og så vælg tidsrammen for den aktivitet, du vil slette og så klik på Slet nederst i pop op-vinduet.

Sæt din søgehistorik på pause

Klik på Gem aktivitet og derefter på til/fra-knappen for at slå funktionen fra. Denne valgmulighed forhindrer, at det, du ser og søger efter, bliver gemt, indtil din søge- og afspilningshistorik aktiveres igen.

Slet din søge- og afspilningshistorik automatisk

Du kan vælge at slette din søge- og afspilningshistorik på YouTube automatisk efter et bestemt stykke tid.

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og privatliv i panelet øverst til venstre.
  3. Klik på YouTube-historik under "Indstillinger for historik".
  4. Vælg dit tidsrum for automatisk sletning og så Næsteog så OK nederst til højre i pop op-vinduet for at gemme din valgte indstilling til automatisk sletning af aktivitet.

Tv, spillekonsol eller boks til mediestreaming

Sæt din søgehistorik på pause

1. Gå til Indstillinger i menuen til venstre.
  2. Vælg Sæt søgehistorik på pause.
  3. Vælg knappen Sæt søgehistorik på pause.

Ryd din søgehistorik

1. Gå til Indstillinger i menuen til venstre.
  2. Vælg Ryd søgehistorik.
  3. Tryk på knappen Ryd søgehistorik.

Se vores andre artikler for at få flere oplysninger om afspilningshistorik, fjernelse af anbefalet indhold og forbedring af dine anbefalinger.

Søg i inkognitotilstand

Hvis du søger i inkognitotilstand, bliver din søgehistorik ikke gemt. Få flere oplysninger om inkognitotilstand.