Se eller slet din søgehistorik på YouTube

Du kan finde din søgehistorik på YouTube på siden Min aktivitet. Her kan du gøre følgende:

• Se din søgehistorik
  • Søge i din søgehistorik for at finde en bestemt video
  • Rydde hele din søgehistorik
  • Fjerne individuelle søgninger fra søgeforslag
  • Sætte din søgehistorik på pause
Bemærk! Du kan se eller slette det, du tidligere har set på YouTube, ved at tjekke Min aktivitet.

Der et par ting, du skal være opmærksom på:

• Søgninger, du sletter, vil ikke længere påvirke dine anbefalinger.
  • Når du har ryddet din søgehistorik, vises dine tidligere søgninger ikke længere som forslag i søgefeltet.
  • Søgninger, du foretager, mens din søgehistorik er sat på pause, bliver ikke gemt i din søgehistorik.

Hvis du har fjernet en video fra din afspilningshistorik, mens din enhed var offline, kan der gå et par timer, før ændringen bliver synkroniseret.

Sæt søgehistorik på pause

1. Gå til dit profilbillede .
  2. Tryk på Indstillinger og så Administrer al historik.
  3. Tryk på Din YouTube-historik gemmes og så fjern markeringen af "Inkluder dine søgninger på YouTube".

Slet enkelte søgninger

1. Tryk på Søg .
  2. Hold fingeren på et foreslået søgeresultat, hvor historikikonet vises.
  3. Tryk på Fjern i pop op-vinduet.

Tv, spillekonsol eller boks til mediestreaming

1. Gå til Indstillinger  i menuen til venstre.
  2. Vælg Ryd søgehistorik.
  3. Tryk på knappen Ryd søgehistorik.
Bemærk! Ikke alle søgehistorikkens funktioner er tilgængelige, når du er logget ud. Log ind på din konto for at få adgang til hele søgehistorikken.

Se vores andre artikler for at få flere oplysninger om afspilningshistorik, fjernelse af anbefalet indhold og forbedring af dine anbefalinger.

Søg i inkognitotilstand

Hvis du søger i inkognitotilstand, bliver din søgehistorik ikke gemt. Få flere oplysninger om inkognitotilstand.