Se eller slet søgehistorik

Hvis du prøver at finde en bestemt video, du har søgt efter før, kan du kigge i din søgehistorik.

Du kan også rydde hele din søgehistorik, fjerne individuelle søgninger fra søgeforslag eller sætte din søgehistorik på pause. Der er et par ting, du bør overveje:

• Søgninger, du sletter, vil ikke længere påvirke dine anbefalinger.
  • Når du har ryddet din søgehistorik, vises dine tidligere søgninger ikke længere som forslag i søgefeltet.
  • Søgeforespørgsler, du angiver, mens din søgehistorik er sat på pause, bliver ikke gemt i din søgehistorik.

Bemærk! Du kan se eller slette det, du tidligere har set på YouTube, ved at tjekke din afspilningshistorik.

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.

Følg vejledningen nedenfor for YouTube-appen eller -mobilwebsitet.

YouTube-appen

Sæt søgehistorikken på pause

Hvis du vil sætte søgehistorikken på pause, skal du trykke på dit profilbillede   > Indstillinger > Historik og privatliv og skifte til Sæt søgehistorik på pause.

Slet individuelle søgninger

Sådan kan du slette individuelle søgninger fra din søgehistorik, når du er logget ind på din konto:

1. Tryk på søgeikonet .
  2. Hold fingeren på et foreslået søgeresultat med historikikonet ud for.
  3. Tryk på Fjern i pop op-vinduet.

Ryd hele din søgehistorik

For at rydde søgehistorikken for din konto skal du trykke på dit kontoikon  > Indstillinger > Historik og privatliv og trykke på Ryd søgehistorik.

Mobilwebsite

Sæt søgehistorikken på pause

For at sætte søgehistorikken for din konto på pause skal du gå til Konto > Historik > Søgehistorik og trykke på Sæt på pause.

Slet individuelle søgninger

Sådan sletter du individuelle søgninger fra din søgehistorik, når du er logget ind på din konto:

1. Gå til Konto > Historik > Søgehistorik.
  2. Vælg menuen  til højre for søgeforespørgslen, og vælg Fjern fra søgehistorik.

Ryd søgehistorik

For at rydde søgehistorikken for din konto skal du gå til  Konto > Historik > Søgehistorik og trykke på Ryd alt.

Tv, spillekonsol eller boks til mediestreaming

1. Vælg ikonet Søg
  2. Vælg Ryd søgehistorik
Bemærk! Ikke alle søgehistorikkens funktioner er tilgængelige, når du er logget ud. Log ind på din konto for at få adgang til hele søgehistorikken.

Se vores andre artikler for at få flere oplysninger om afspilningshistorik, fjernelse af anbefalet indhold og forbedring af dine anbefalinger.