Se eller slet søgehistorik

Hvis du prøver at finde en bestemt video, du har søgt efter før, kan du kigge i din søgehistorik.

Du kan også rydde hele din søgehistorik, fjerne individuelle søgninger fra søgeforslag eller sætte din søgehistorik på pause. Der et par ting, du skal være opmærksom på:

• Søgninger, du sletter, vil ikke længere påvirke dine anbefalinger.
  • Når du har ryddet din søgehistorik, vises dine tidligere søgninger ikke længere som forslag i søgefeltet.
  • Søgninger, du foretager, mens din søgehistorik er sat på pause, bliver ikke gemt i din søgehistorik.

Hvis du har fjernet en video fra din afspilningshistorik, mens din enhed var offline, kan der gå et par timer, før ændringen bliver synkroniseret.

Bemærk! Du kan se eller slette det, du tidligere har set på YouTube, ved at tjekke din afspilningshistorik.

YouTube-appen og YouTubes mobilwebsite

Sæt søgehistorikken på pause

Hvis du vil sætte din kontos søgehistorik på pause, skal du trykke på dit profilbillede   og derefter Indstillinger og derefter Historik og privatliv og slå Sæt søgehistorik på pause til.

Slet enkelte søgninger

Sådan kan du slette individuelle søgninger fra din søgehistorik, når du er logget ind på din konto:

1. Tryk på Søg .
  2. Hold fingeren på et foreslået søgeresultat, hvor historikikonet vises.
  3. Tryk på Fjern i pop op-vinduet.

Ryd hele din søgehistorik

Hvis du vil rydde din kontos søgehistorik, skal du trykke på dit profilbillede  og derefter Indstillinger og derefter Historik og privatliv og trykke på Ryd søgehistorik.

Tv, spillekonsol eller boks til mediestreaming

1. Gå til Indstillinger  i menuen til venstre.
  2. Vælg Ryd søgehistorik.
  3. Vælg knappen "Ryd søgehistorik".
Bemærk! Ikke alle søgehistorikkens funktioner er tilgængelige, når du er logget ud. Log ind på din konto for at få adgang til hele søgehistorikken.

Se vores andre artikler for at få flere oplysninger om afspilningshistorik, fjernelse af anbefalet indhold og forbedring af dine anbefalinger.

Søg i inkognitotilstand

Hvis du søger i inkognitotilstand, bliver din søgehistorik ikke gemt. Få flere oplysninger om inkognitotilstand