Se eller slet søgehistorik

Hvis du prøver at finde en bestemt video, du har søgt efter før, kan du kigge i din søgehistorik.

Du kan også rydde hele din søgehistorik, fjerne individuelle søgninger fra søgeforslag eller sætte din søgehistorik på pause. Der er et par ting, du bør overveje:

• Søgninger, du sletter, vil ikke længere påvirke dine anbefalinger.
  • Når du har ryddet din søgehistorik, vises dine tidligere søgninger ikke længere som forslag i søgefeltet.
  • Søgeforespørgsler, du angiver, mens din søgehistorik er sat på pause, bliver ikke gemt i din søgehistorik.

Hvis du har fjernet en video fra din afspilningshistorik, mens din enhed var offline, kan der gå et par timer, før ændringen bliver synkroniseret.

Bemærk! Du kan se eller slette det, du tidligere har set på YouTube, ved at tjekke din afspilningshistorik.

Følg vejledningen nedenfor for YouTube-appen eller -mobilwebsitet.

YouTube-appen

Sæt søgehistorikken på pause

For at sætte din kontos søgehistorik på pause skal du trykke på dit profilbillede og derefter Indstillinger og derefter Historik og privatliv og slå Sæt søgehistorik på pause til.

Slet enkelte søgninger

Sådan kan du slette individuelle søgninger fra din søgehistorik, når du er logget ind på din konto:

1. Tryk på Søg  .
  2. Hold fingeren på et foreslået søgeresultat, hvor historikikonet vises.
  3. Tryk på Fjern i pop op-vinduet.

Ryd hele din søgehistorik

For at rydde din kontos søgehistorik skal du trykke på dit profilbillede og derefter Indstillinger og derefter Historik og privatliv og derefter vælge Ryd søgehistorik.

Mobilwebsite

Sæt søgehistorikken på pause

For at sætte din kontos søgehistorik på pause skal du gå til fanen Konto og derefter Historik og derefter Søgehistorik og trykke på Sæt søgehistorik på pause.

Slet enkelte søgninger

Sådan sletter du individuelle søgninger fra din søgehistorik, når du er logget ind på din konto:

1. Gå til fanen Konto og derefter Historik og derefter Søgehistorik.
  2. Vælg Mere til højre for søgeforespørgslen, og vælg derefter Fjern fra søgehistorik.

Ryd søgehistorik

For at rydde din kontos søgehistorik skal du gå til fanen Konto og derefter Historik og derefter Søgehistorik og trykke på Ryd hele søgehistorikken.

Tv, spillekonsol eller boks til mediestreaming

1. Vælg Søg .
  2. Vælg Ryd søgehistorik.
Bemærk! Ikke alle søgehistorikkens funktioner er tilgængelige, når du er logget ud. Log ind på din konto for at få adgang til hele søgehistorikken.

Se vores andre artikler for at få flere oplysninger om afspilningshistorik, fjernelse af anbefalet indhold og forbedring af dine anbefalinger.