Bekyk jou YouTube-soekgeskiedenis of vee dit uit

Jy kan jou YouTube-soekgeskiedenis op jou My aktiwiteit-bladsy kry. Van daar af kan jy:

• Jou soekgeskiedenis bekyk
  • Jou soekgeskiedenis deursoek om ’n spesifieke video te kry
  • Jou hele soekgeskiedenis uitvee
  • Individuele soektogte uit soekvoorstelle verwyder
  • Onderbreek jou soekgeskiedenis
Let wel: Om te sien of uit te vee wat jy voorheen op YouTube gekyk het, gaan kyk na My aktiwiteit.

’n Paar notas om te oorweeg:

• Soekinskrywings wat jy uitvee, sal nie meer jou aanbevelings beïnvloed nie.
  • Nadat jy jou soekgeskiedenis uitgevee het, sal jou vorige soektogte nie meer as voorstelle in die soekkassie wys nie.
  • Soektogte wat jy invoer terwyl jou soekgeskiedenis onderbreek is, sal nie in jou soekgeskiedenis gestoor word nie.

As jy enige video's uit jou kykgeskiedenis verwyder het terwyl jou toestel vanlyn was, kan dit dalk ’n paar uur neem vir daardie veranderinge om te sinkroniseer.

Onderbreek soekgeskiedenis

1. Gaan na jou profielfoto .
  2. Tik op Instellings en dan Bestuur alle geskiedenis.
  3. Tik op Stoor van jou YouTube-geskiedenis en dan Ontkies “Sluit jou soektogte op YouTube in.”

Vee individuele soektogte uit

1. Tik op Soek .
  2. Tik en hou ’n voorgestelde soekresultaat met die Geskiedenis-ikoon langsaan.
  3. Tik op Verwyder op die opspringer.

TV, speletjiekonsole of mediastromingkassie

Onderbreek jou soekgeskiedenis

1. Gaan na Instellings in die linkerkieslys .
  2. Kies Onderbreek soekgeskiedenis.
  3. Kies die Onderbreek soekgeskiedenis-knoppie.

Maak jou soekgeskiedenis skoon

1. Gaan na Instellings in die linkerkieslys .
  2. Kies Maak soekgeskiedenis skoon.
  3. Kies die Maak soekgeskiedenis skoon-knoppie.

Kyk na ons ander artikels vir meer inligting oor kykgeskiedenis, die verwydering van aanbevole inhoud en die verbetering van jou aanbevelings.

Soek in Incognitomodus

As jy in incognitomodus blaai, sal jou soekgeskiedenis nie gestoor word nie. Kom meer te wete oor Incognitomodus.