Spela in och ladda upp en video

YouTube har ingen webbkamerafunktion för inspelning av videor. Du kan spela in och spara en video med hjälp av datorns programvara. Sedan kan du ladda upp videon på YouTube.

Du kan till exempel använda Photo Booth för Mac OS X eller Kamera för Windows 8+. Om du har ett annat operativsystem kanske du behöver ta reda på hur du spelar in videor med din webbkamera. Du hittar vanligtvis den här informationen i handboken för enheten eller online.

Om du har en mobil enhet kan du spela in videor med telefonens kamera och ladda upp dem med YouTube-appen.