Een video opnemen en uploaden

YouTube heeft geen webcamfunctie waarmee je video's kunt opnemen. Je kunt software op je computer gebruiken om een video op te nemen en op te slaan. Vervolgens kun je de video uploaden naar YouTube.

Je kunt de software Photo Booth voor Mac OS X of Camera voor Windows 8+ eens proberen. Als je een ander besturingssysteem hebt, moet je misschien even opzoeken hoe je video's opneemt met je webcam. Meestal kun je dit in de handleiding van je apparaat of online vinden.

Op een mobiel apparaat kun je video's opnemen met de camera van je telefoon en uploaden met de YouTube-app