Optag og upload en video

YouTube har ikke en webcamfunktion til at optage videoer. Du kan bruge software på din computer til at optage og gemme en video. Derefter kan du uploade videoen til YouTube.

Populær software omfatter Photo Booth til Mac OS X og Kamera til Windows 8+. Hvis du har et andet operativsystem, er du måske nødt til selv at finde ud af, hvordan du optager videoer med dit webcam. Du kan normalt finde det i din enheds manual eller online.

Hvis du har en mobilenhed, kan du optage videoer med enhedens kamera og uploade dem med YouTube-appen.