Uusien videoiden lataaminen

Videoiden lataaminen YouTubeen on helppoa. Alla olevien ohjeiden avulla voit ladata videoita tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

Uusien videoiden lataaminen

Voit ladata videoita YouTuben iOS-sovelluksella kuvaamalla uuden videon tai valitsemalla valmiin videon:

1. Kirjaudu kanavallesi YouTube-sovelluksessa.
  2. Napauta sovelluksen yläosasta kamerakuvaketta .
  3. Kuvaa  uusi video tai valitse valmis video galleriastasi.
  4. Käytä halutessasi parannuksia:
    • Leikkaa videota  vetämällä sen alla olevan vaalean sinisen laatikon reunoja.
    • Lisää videoon suodatin .
  5. Valitse SEURAAVA.
  6. Lisää videon tiedot.
  7. Valitse yleisösi asetuksella "Kyllä, se on tehty lapsille" tai "Ei, sitä ei ole tehty lapsille". Jos et ole varma valinnastasi, katso lisätietoja tästä ohjekeskuksen artikkelista.
  8. Napauta LATAA julkaistaksesi videon.

Joskus videon lataus aloitetaan jo sen kuvaamisen aikana. Emme kuitenkaan koskaan julkaise videoita ilman lupaasi.

Katso esimerkki

Jos haluat nähdä esimerkin videon lataamisesta iPhonella tai iPadilla, katso seuraava video.

Upload to YouTube using your iPhone or iPad

Lisätietoja videoiden lataamisesta

Kuinka monta videota yhden päivän aikana voi ladata?

Kanavalle voi ladata yhden päivän aikana vain tietyn määrän videoita. Jos saat videon lataamisen yhteydessä virheviestin "Päivittäinen latausmäärä on täyttynyt", kokeile uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Rajat voivat vaihdella alueen tai kanavahistorian mukaan. Tekijänoikeusvaroitukset eivät vaikuta latausrajaan mutta yhteisön sääntöjen rikkomuksesta annetut varoitukset vaikuttavat.

"Mukana tässä videossa" ‑osio

Jos videollasi esiintyy eniten haettu sisällöntuottaja, käyttäjät voivat nähdä katselusivulla linkin hänen kanavalleen sekä tilauspainikkeen. Tämä auttaa katsojia löytämään uusia sisällöntuottajia ja tilaamaan heidän kanavansa.

Eniten YouTubessa haettuja sisällöntuottajia tagataan automaattisesti. Sisällöntuottajia ei voi tagata manuaalisesti.

Tagin poistaminen

Jos olet luonut videon, voit napauttaa videolla esiintyvän sisällöntuottajan nimeä ja poistaa sen videolta.

Jos sinut on tagattu videoon, voit napauttaa nimeäsi katselusivulla ja poistaa nimesi yksittäiseltä videolta tai kaikilta kanavan videoilta.

Videoiden lataaminen mobiili- tai Wi-Fi-yhteydellä

Voit muuttaa yhteystapaa, jolla videoita ladataan YouTubeen.

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Etsi Lataukset-kohta ja aseta Lataa vain Wi-Fi-yhteydellä ‑asetus päälle tai pois.

Mitä eroa on videon lataamisella ja julkaisemisella?

Videon lataaminen tarkoittaa, että videotiedosto tuodaan YouTubeen.
Videon julkaiseminen tarkoittaa, että video on niiden käyttäjien katsottavissa, joilla on siihen pääsy.
Pystysuuntaisten videoiden julkaiseminen
Kun julkaiset videon, YouTube määrittää sille parhaan näyttötavan. Parhaan lopputuloksen saat, kun et lisää pystysuuntaiseen videoon mustia sivupalkkeja. Olipa video pysty- tai vaakasuunnassa kuvattu tai neliönmuotoinen, se sovitetaan näyttöön.