Upload videoer

Du kan uploade videoer til YouTube ved at følge nogle få enkle trin. Følg vejledningen nedenfor for at uploade dine videoer fra en computer eller en mobilenhed.

Upload videoer

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på Upload øverst på siden.
  3. Vælg Upload video.
  4. Før du går i gang med at uploade videoen, kan du vælge videoens indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.
  5. Vælg den fil, som du vil uploade fra din computer. Du kan også importere en video fra Google Fotos.
  6. Mens videoen uploades, kan du redigere både videoens grundlæggende og avancerede oplysninger og beslutte, om du vil underrette abonnenter (hvis du fravælger denne mulighed, vil der ikke blive sendt nogen kommunikation til dine abonnenter). Partnere vil også kunne justere deres Indstillinger for indtægtsgenerering. Du kan have en titel på op til 100 tegn og en beskrivelse på op til 5.000 tegn.
  7. Klik på Offentliggør for at færdiggøre din upload af en offentlig video til YouTube. Hvis du indstiller videoens indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger til Privat eller Skjult, skal du bare klikke på Udfør for at færdiggøre din upload eller klikke på Del for at dele din video privat.
  8. Hvis du ikke har klikket på Offentliggør, vil din video ikke være synlig for andre. Du kan altid offentliggøre din video senere via Videoadministrator.

Når din upload er fuldført, sender vi dig en mail for at underrette dig om, at upload og behandling af din video er færdig. Du kan herefter videresende mailen til venner eller familie som en nem måde at dele på. Hvis du foretrækker ikke at få en underretning, kan du fravælge underretninger ved at gå til dine mailindstillinger.

Udgiv videoer med ethvert billedformat
Når du har udgivet en video, justerer YouTube automatisk afspilleren, så den tilpasses videoens størrelse.
  1. Lav ikke fastsatte sorte bjælker, da dette forhindrer YouTube i at vise din video på den bedste måde.
  2. Følg trinene for at udgive din video.
Når du udgiver din video, finder YouTube den bedste måde at vise indholdet på. Uanset om videoen er lodret, kvadratisk eller vandret, vil den fylde hele skærmen.
Følg ovenstående trin for at få den bedste oplevelse på alle enheder. Afspilleren tilpasser sig automatisk videoen i YouTube-mobilappen og på pc.
Abonner på hjælpekanalen til YouTube for at få mest muligt ud af YouTube.

Datoen for "udgivet den" på afspilningssiden

Når du offentliggør en video på YouTube, er datoen for "udgivet den" på afspilningssiden baseret på Pacific Standard Time (PST). Hvis du vil gøre en video offentlig med en specifik dato på afspilningssiden, skal du sørge for, at videoen er uploadet eller planlagt til at blive offentliggjort på den pågældende dato i Pacific Standard Time.

Du vil muligvis kunne se en anden udgivelsesdato på afspilningssiden end den, du kan se i Videoadministrator, hvis du:

• Uploader en offentlig video i en tidszone, der er foran PST
  • Planlægger, at en privat video offentliggøres på et bestemt tidspunkt i en tidszone, der er foran PST
Hvis du har problemer med at logge ind, skal du sikre dig, at du bruger den mailadresse, der er knyttet til din Google-konto.