Upload YouTube-videoer

Ny avanceret funktion på YouTube: Fra og med den 17. august 2023 kan du redigere dine Shorts-videoer, så de indeholder et link til én anden video fra din egen kanal. Linket bliver synligt i Shorts-afspilleren og hjælper med at sende seere fra dine Shorts-videoer til dit andet YouTube-indhold. Du kan linke til videoer, Shorts-videoer og liveindhold. Den video, du vælger, skal være offentlig eller skjult, og den må ikke overtræde vores retningslinjer for fællesskabet. Denne ændring udrulles gradvist, og funktionen er muligvis ikke tilgængelig for alle kanaler eller seere, før udrulningen er færdig.

Du kan uploade videoer til YouTube ved at følge nogle få enkle trin. Følg vejledningen nedenfor for at uploade dine videoer fra en computer eller en mobilenhed. Upload er muligvis ikke tilgængeligt med den forældrestyrede oplevelse på YouTube. Få flere oplysninger her.

Upload videoer

Brug YouTube-appen til Android til at uploade videoer. Du kan optage en ny video eller vælge en eksisterende video.

Upload til YouTube på din Android-telefon eller -tablet

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

YouTube-appen

1. Åbn YouTube-appen .
  2. Tryk på Opret og så Upload en video.
  3. Vælg den fil, du vil uploade, og tryk på NÆSTE.
    • Hvis din video har en varighed på 60 sekunder eller derunder og et kvadratisk eller lodret billedformat, bliver den uploadet som en Shorts-video. Få flere oplysninger.
    • (Valgfrit) Hvis din video har en varighed på 60 sekunder eller derunder og et kvadratisk eller lodret billedformat, kan du trykke på "Rediger til en Shorts-video" for at klippe den til og uploade den som en Shorts-video. Få flere oplysninger.

​Hvis du lukker uploadguiden, før du er færdig med at vælge dine indstillinger, bliver din video gemt som udkast på siden Indhold.

YouTube Studio-appen

Bemærk! Du kan ikke selv klassificere dine videoer via YouTube Studio-appen.
  1. Åbn YouTube Studio-appen .
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på Opret og så Upload en video
  3. Vælg den fil, du vil uploade.
  4. Føj oplysninger til din video, f.eks. en titel (maks. 100 tegn), privatlivsindstillinger og indstillinger for indtægtsgenerering.
  5. Tryk på Næste
  6. Vælg "Ja, den er lavet til børn" eller "Nej, den er ikke lavet til børn". Få flere oplysninger om indhold, der er lavet til børn.
  7. Tryk på Upload video for at udgive din video.

Oplysninger

Føj vigtige oplysninger til din video.
Miniaturebillede Det billede, som seerne får vist, før de klikker på din video.
Titel

Titlen på din video.

Bemærk! Videotitler har en tegnbegrænsning på 100 tegn og må ikke indeholde ugyldige tegn.

Beskrivelse

Oplysninger, der vises under din video. Brug følgende format til videotilskrivninger:

[Kanalnavn]|[Videotitel]|[Video-id].

Hvis du vil formatere tekst, skal du markere den tekst, du vil ændre, og vælge en mulighed på redigeringsbjælken. Du kan bruge fed, kursiv eller gennemstreget tekst.

Videobeskrivelser har en tegnbegrænsning på 5.000 tegn og må ikke indeholde ugyldige tegn.

Synlighed

Vælg din videos adgangsindstillinger for at bestemme, hvor den kan vises, og hvem der kan se den.

Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, kan du angive din video som skjult eller privat, indtil tjekkene er fuldført. Du kan vælge at få en notifikation i YouTube Studio-appen, så du kan få besked, når tjekkene er fuldført. Bemærk! Vi udruller denne funktion gradvist. ​​

Sted Angiv stedet, hvor videoen blev filmet.
Playliste Føj din video til en af dine eksisterende playlister, eller opret en playliste.

Klik på NÆSTE for at vælge din målgruppe.

Målgruppe Med henblik på at overholde Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) er du forpligtet til at fortælle os, om dine videoer er lavet til børn.
Aldersbegrænsning Angiv en aldersbegrænsning for videoer, der muligvis ikke er egnet til alle seere.

Tjek

Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, giver tjekkene dig mulighed for at screene din video for problemer med ophavsret og annonceegnethed.
Disse tjek hjælper dig med at finde potentielle begrænsninger, så du kan løse problemer, før du udgiver din video.
Bemærk! Resultaterne af tjekkene for ophavsret og annonceegnethed er ikke endelige. Fremtidige manuelle Content ID-krav, strafklip for at krænke ophavsretten og ændringer i dine videoindstillinger kan f.eks. påvirke din video.

Få flere oplysninger om upload af videoer

Daglig grænse for videouploads

Der er en grænse for, hvor mange videoer en kanal kan uploade hver dag på computere, mobilenheder og YouTube API. Hvis du vil øge din daglige grænse, skal du gå til denne artikel.

Sektionen "Også med i denne video" på Android

Hvis en youtuber, der søges meget efter på YouTube, er med i din video, kan seere, der bruger Android, muligvis finde et link til den medvirkende youtubers kanal på afspilningssiden. Seere har også mulighed for at abonnere på de medvirkende youtubere. Denne funktion gør det nemmere for seere at finde nye youtubere og abonnere på deres kanaler.

En gruppe med forskellige youtubere, der søges meget efter på YouTube, er tagget automatisk. Youtubere kan ikke tagges manuelt.

Sådan fjerner du et tag

Hvis du har oprettet videoen, kan du trykke på navnet på youtuberen, der er med i videoen, og vælge at fjerne vedkommende.

Hvis du er tagget i en video, kan du trykke på dit navn på afspilningssiden og vælge at fjerne dig selv fra videoen. Du kan også vælge at fjerne dig selv fra videoer, du er tagget i, på denne kanal.

Upload via mobilnetværk eller Wi-Fi

Du kan ændre den type forbindelse, der bruges til at uploade dine videoer.

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Indstillinger og så Generelt.
  3. Tryk på Uploads.
  4. Vælg mellem at uploade videoer over Wi-Fi eller dit mobilnetværk.

Se, hvad forskellen er på "upload" og "udgiv"

Når du uploader en video, importeres videofilen til YouTube.
Når du udgiver en video, gøres den tilgængelig, så alle med adgang kan se den.
Upload videoer i lodret format
Når du uploader din video, finder YouTube den bedste måde at vise indholdet på. Undlad at føje sorte bjælker til siderne af din vertikale video. Det giver den bedste visning. Uanset om videoformatet er lodret, kvadratisk eller vandret, vil videoen fylde hele skærmen.