Ladda upp videor

Du kan ladda upp videor på YouTube i några få enkla steg. Följ anvisningarna nedan och ladda upp videor från datorn eller en mobil enhet.

1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på Ladda upp  längst upp på sidan.
  3. Innan du börjar ladda upp videon kan du ange sekretessinställningar för videon.
  4. Välj videon du vill ladda upp från din dator. Du kan även importera en video från Google Foto.
  5. Medan videon laddas upp kan du redigera grundläggande information och avancerade inställningar. Du kan även välja om du vill meddela prenumeranter (om du avmarkerar det här alternativet delas ingen kommunikation med dina prenumeranter). Partner kan även ändra sina inställningar för intäktsgenerering. Du kan ha en titel på upp till 100 tecken och en beskrivning upp till 5 000 tecken.
  6. Klicka på Publicera för att slutföra uppladdningen av en offentlig video på YouTube. Om du har ställt in sekretessinställningarna för videon som privat eller olistad, klickar du bara på Klart när du vill avsluta uppladdningen eller på Dela om du vill dela videon privat.
  7. Om du inte har klickat på Publicera kan inte andra personer se din video. Du kan publicera din video senare i Videohanteraren.

När uppladdningen är klar får du ett e-postmeddelande om att videon har laddats upp och bearbetats. Då kan du vidarebefordra meddelandet till familj och vänner. Om du inte vill ha några aviseringar kan du välja bort dem i e-postinställningarna.

Prenumerera på vår YouTube Hjälp-kanal för att få ut mesta möjliga av YouTube. prenumerera

Datumet Publicerades den på visningssidan

När du gör en video offentlig på YouTube anges videons publiceringsdatum på visningssidan i Pacific Standard Time (PST). Om du vill att göra en video offentlig ett visst datum måste videon laddas upp eller schemaläggas för att bli offentlig på det datumet i Pacific Standard Time.

Publiceringsdatumet på visningssidan kan skilja sig från det du ser i Videohanteraren om du

• laddar upp en offentlig video i en tidszon som ligger före PST
  • schemalägger en privat video för att bli offentlig vid en viss tidpunkt i en tidszon som ligger före PST.
Om du har problem med att logga in kontrollerar du att du använder den e-postadress som är kopplad till ditt Google-konto.