Videoasetusten muokkaaminen

Kun olet ladannut videon, voit tehdä muutoksia sen metatietoihin YouTube Studion betaversiossa. Voit muuttaa muun muassa videon nimeä ja kuvausta sekä kommenttiasetuksia. Lue lisää muutosten tekemisestä useisiin videoihin kerralla.

Lue Creator Academyn vinkit videon muokkaamiseen alusta loppuun.

Videon tietojen muokkaaminen

1. Kirjaudu YouTube Studion betaversioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta paneelista Videot-välilehti tai hae videota käyttämällä hakukenttää.
  3. Klikkaa videon nimeä tai pikkukuvaa.
  4. Määritä videon asetukset ja valitse Tallenna.

Käytettävissä olevat videoasetukset

Perusasetukset-välilehti

• Nimi
  • kuvauksen
  • Tagit
  • Näkyvyys
  • Kaupallistaminen
  • Soittolistat
  • Pikkukuva

Lisäasetukset-välilehti

• Luokat
  • Käyttölupa ja oikeuksien omistajuus
  • Tekstitysvapautus
  • Kuvauspäivä
  • Videon sijainti
  • Kieli
  • Jakelu
  • Kommenttien asetukset
Jos videosi koskee jotakin tiettyä peliä, voit valita videon luokaksi Pelit ja lisätä pelin nimen videon tietoihin sen lisäasetuksista.

Videon tietojen muokkaaminen Creator Studion perinteisessä versiossa

Creator Studion perinteinen versio

1. Siirry kanavasi videonhallintaohjelmaan. Näet luettelon lataamistasi videoista.
  2. Etsi muokattava video ja klikkaa videon nimen alta Muokkaa.
  3. Tiedot ja asetukset ‑sivulla näet neljä välilehteä tilisi tyypistä riippuen:
    • Perustiedot: Muuta videon nimeä, kuvausta, tageja tai yksityisyysasetuksia. Voit myös lisätä videon haluamaasi soittolistaan.
    • Käännökset: Valitse videon alkuperäinen kieli ja lisää videon nimen ja kuvauksen käännöksiä muilla kielillä.
    • Kaupallistaminen: Tarkista, mitä vaihtoehtoja on tarjolla videosi kaupallistamiseen. Lisätietoja on kohdassa sisällön kaupallistaminen.
    • Lisäasetukset: Määritä videon kommenttien käyttöoikeudet, käyttöluvat ja oikeudet, jakelu, tekstitystodistus, jakeluvaihtoehdot, ikärajoitukset, luokka, kieli, yhteisön tekemät käännökset, kuvauspäivä, videotilastojen yksityisyysasetukset ja maksetun mainossisällön ilmoitukset.
Jos videosi koskee jotakin tiettyä peliä, voit valita videon luokaksi Pelit ja lisätä pelin nimen videon tietoihin sen lisäasetuksista.