Lägga till och ta bort videor i spellistan Titta senare

När du lägger till videor i spellistan Titta senare kommer du lätt åt dem när du vill – oavsett om du vill titta på dem om och om igen eller om du tittar för första gången.

Lägga till videor i spellistan Titta senare

• När du tittar på en video: Tryck på Lägg till längst upp i videospelaren och välj spellistan Titta senare.
  • När du söker i videor: Tryck på Meny  bredvid videotiteln och välj  Lägg till i Titta senare.

Ta bort videor från spellistan Titta senare

1. Öppna fliken Bibliotek .
  2. Välj Titta senare.
  3. Tryck på Meny  bredvid videon du vill ta bort.
  4. Tryck på Ta bort från Titta senare.
  5. Tryck på OK för att bekräfta.

Om anvisningarna ovan inte tar dig till rätt plats kanske du inte har fått den nya versionen av funktionen, som lanseras stegvis till användarna. Följ anvisningarna nedan.

1. Öppna fliken Konto .
  2. Välj Titta senare under avsnittet Spellistor.
  3. Tryck på Meny  bredvid videoinformationen om du vill ta bort videon.
  4. Tryck på Ta bort från Titta senare.
  5. Tryck på OK för att bekräfta.