Lägga till och ta bort videor från Titta senare

När du lägger till videor i spellistan Titta senare kommer du lätt åt dem när du vill.

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Lägga till innehåll i spellistan Titta senare

• När du tittar på en video: Tryck på Spara . Tryck på ÄNDRA för att öppna din spellista och välj Titta senare eller en annan spellista.
  • När du tittar på en Shorts-video: Tryck på Mer ”följt av Spara i spellista följt av Titta senare.
  • När du söker i videor: Tryck på Mer ” bredvid videotiteln och välj Spara i Titta senare.

Om videon har angetts som avsedd för barn kan du inte lägga till den i en spellista eller spara den i Titta senare.

Ta bort innehåll från spellistan Titta senare

1. Öppna fliken Bibliotek .
  2. Välj Titta senare .
  3. Tryck på Mer ” bredvid videon du till ta bort.
  4. Tryck på Ta bort från Titta senare.