Legg til og fjern videoer fra Se senere

Ved å legge til videoer på Se senere-spillelisten din kan du enkelt finne tilbake til dem når du vil.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Legg til innhold i Se senere-spillelisten

• Mens du ser på en video: Klikk på Mer »etterfulgt av  Lagre etterfulgt av Se senere.
  • Mens du ser på en Shorts-video: Klikk på Mer »etterfulgt av Lagre i spilleliste etterfulgt av Se senere.
  • Mens du blar gjennom videoer: Hold markøren over miniatyrbildet til en video, og klikk på Se senere .

Fjern innhold fra Se senere-spillelisten

1. Åpne Se senere i oversikten.
  2. Trykk på Mer » ved siden av videoen du vil fjerne.
  3. Klikk på Fjern fra Se senere .

Hvis videoen er klassifisert som laget for barn, kan du ikke legge den til i en spilleliste eller lagre den i Se senere.