Legg til og fjern videoer fra Se senere

Ved å legge til videoer på Se senere-spillelisten din kan du enkelt finne tilbake til dem når du vil.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Legg til innhold i Se senere-spillelisten

• Mens du ser på en video: Trykk på Lagre . Trykk på ENDRE for å åpne spillelistene dine, og velg Se senere eller en annen spilleliste.
  • Mens du ser på en Shorts-video: Trykk på Mer »etterfulgt av Lagre i spilleliste etterfulgt av Se senere.
  • Mens du blar gjennom videoer: Trykk på Mer » ved siden av videotittelen, og velg Lagre i Se senere.

Hvis videoen er klassifisert som laget for barn, kan du ikke legge den til i en spilleliste eller lagre den i Se senere.

Fjern innhold fra Se senere-spillelisten

1. Gå til Bibliotek-fanen .
  2. Velg Se senere .
  3. Trykk på Mer » ved siden av videoen du vil fjerne.
  4. Trykk på Fjern fra Se senere.