Legg til og fjern videoer fra Se senere-spillelisten

Ved å legge til videoer på Se senere-spillelisten din kan du enkelt finne tilbake til dem når du vil.

Legg til videoer i Se senere-spillelisten

• Mens du ser på en video: Trykk på Lagre . Trykk på ENDRE for å åpne spillelistene dine, og velg Se senere eller en annen spilleliste.
  • Mens du blar gjennom videoer: Trykk på Mer  ved siden av videotittelen, og velg Lagre i Se senere

Hvis videoen er klassifisert som laget for barn, kan du ikke legge den til i en spilleliste eller lagre den i Se senere.

Fjern videoer fra Se senere-spillelisten

1. Gå til Bibliotek-fanen .
  2. Velg Se senere
  3. Trykk på Mer  ved siden av videoen du vil fjerne.
  4. Trykk på Fjern fra Se senere.