Legg til og fjern videoer fra Se senere-spillelisten

Hvis du legger til videoer i Se senere-spillelisten, får du enkel tilgang til dem når du vil, enten du vil se dem på nytt eller for første gang.

Legg til videoer i Se senere-spillelisten

• Mens du ser en video: Trykk på Legg til øverst i hjørnet på videospilleren, og velg deretter Se senere-spillelisten.
  • Mens du blar gjennom videoer: Trykk på Meny ved siden av videotittelen, og velg Legg til i Se senere-listen

Fjern videoer fra Se senere-spillelisten din

1. Gå til Bibliotek-fanen .
  2. Velg Se senere
  3. Trykk på Meny ved siden av videoen du vil fjerne.
  4. Trykk på Fjern fra Se senere.
  5. Trykk på OK for å bekrefte.

If the instructions above don't work, you probably haven't received the new version of this feature, which is slowly launching to all users. Please use the instructions below.

1. Gå til Konto-fanen din .
  2. Velg Se senere under Spillelister-delen.
  3. Trykk på Meny ved siden av videoopplysningene for å slette den aktuelle videoen.
  4. Trykk på Fjern fra Se senere.
  5. Trykk på OK for å bekrefte.