Video's toevoegen aan en verwijderen uit de afspeellijst Later bekijken

Als je video's toevoegt aan je afspeellijst Later bekijken, kun je deze op elk moment gemakkelijk terugvinden wanneer je ze voor de eerste keer of nogmaals wilt bekijken.

Video's toevoegen aan de afspeellijst Later bekijken

• Tijdens het bekijken van een video: tik op Toevoegenin de bovenhoek van de videospeler en selecteer de afspeellijst Later bekijken
  • Tijdens het browsen door video's: tik op Menu naast de videotitel en selecteer Toevoegen aan Later bekijken

Video's verwijderen uit de afspeellijst Later bekijken

1. Ga naar het tabblad Bibliotheek .
  2. Selecteer Later bekijken
  3. Tik op Menu  naast de video die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen uit Later bekijken.
  5. Tik op OK om te bevestigen.

Als de bovenstaande instructies je niet naar de juiste plek leiden, heb je waarschijnlijk nog niet de nieuwe versie van deze functie ontvangen. Deze wordt langzaam uitgerold naar alle gebruikers. Volg de onderstaande instructies.

1. Ga naar het tabblad Account .
  2. Selecteer Later bekijken in het gedeelte Afspeellijsten.
  3. Tik op Menu  naast de videogegevens van de video die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen uit Later bekijken.
  5. Tik op OK om te bevestigen.