Video's toevoegen aan en verwijderen uit Later bekijken

Als je video's toevoegt aan de playlist Later bekijken, kun je ze later gemakkelijk terugvinden.

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Content toevoegen aan de playlist Later bekijken

• Terwijl je een video bekijkt: Tik op Opslaan . Tik op WIJZIGEN om je playlists te openen en kies Later bekijken of een andere playlist.
  • Terwijl je een Short bekijkt: Tik op Meer ''en dan Opslaan in playlist en dan Later bekijken.
  • Terwijl je door video's browst: Tik op Meer '' naast de videotitel en selecteer Opslaan in Later bekijken.

Als de video is ingesteld als gemaakt voor kinderen, kun je de video niet toevoegen aan een playlist of opslaan om later te bekijken.

Content verwijderen uit de playlist Later bekijken

1. Ga naar het tabblad Bibliotheek .
  2. Selecteer Later bekijken .
  3. Tik op Meer '' naast de video die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen uit Later bekijken.