Video's toevoegen aan en verwijderen uit de afspeellijst Later bekijken

Als je video's toevoegt aan je afspeellijst Later bekijken, kun je deze op elk moment gemakkelijk terugvinden wanneer je ze voor de eerste keer of nogmaals wilt bekijken.

Video's toevoegen aan de playlist 'Later bekijken'

• Terwijl je een video bekijkt: tik op 'Toevoegen' in de bovenhoek van de videospeler en selecteer de playlist 'Later bekijken'.
  • Terwijl je door video's browst: tik op 'Menu' naast de videotitel en selecteer 'Toevoegen aan 'Later bekijken''.

Video's verwijderen uit de playlist 'Later bekijken'

1. Ga naar het tabblad 'Bibliotheek' .
  2. Selecteer 'Later bekijken'.
  3. Tik op 'Menu' naast de video die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen uit Later bekijken.
  5. Tik op 'OK' om je keuze te bevestigen.

Als de bovenstaande instructies je niet naar de juiste plek leiden, heb je waarschijnlijk nog niet de nieuwe versie van deze functie ontvangen. Deze wordt langzaam uitgerold naar alle gebruikers. Volg de onderstaande instructies.

1. Ga naar het tabblad 'Account' .
  2. Selecteer 'Later bekijken' in het gedeelte 'Playlists'.
  3. Tik op 'Menu' naast de videogegevens van de video die je wilt verwijderen.
  4. Tik op 'Verwijderen uit 'Later bekijken''.
  5. Tik op 'OK' om je keuze te bevestigen.