Tilføj og fjern videoer fra Se senere

Hvis du føjer videoer til playlisten Se senere, kan du nemt finde dem igen, når du vil se dem.

Føj indhold til playlisten Se senere

• Mens du ser en video: Tryk på Gem . Tryk på SKIFT for at åbne dine playlister, og vælg Se senere eller en anden playliste.
  • Mens du ser en Shorts-video: Tryk på Mere ''og så Gem på playliste og så Se senere.
  • Mens du finder videoer: Tryk på Mere '' ud for videotitlen, og vælg Gem på Se senere.

Hvis videoen er angivet som lavet til børn, kan du ikke føje den til en playliste eller gemme den i Se senere.

Fjern indhold fra playlisten Se senere

1. Gå til fanen Samling .
  2. Vælg Se senere .
  3. Tryk på Mere '' ud for den video, du vil fjerne.
  4. Tryk på Fjern fra Se senere.