Afegir vídeos a Visualitza més tard i suprimir-ne

Si afegeixes vídeos a la llista de reproducció Visualitza més tard, podràs trobar-los fàcilment sempre que vulguis.

Afegir contingut a la llista de reproducció Visualitza més tard

• Mentre mires un vídeo: toca Desa . Toca CANVIA per obrir les llistes de reproducció i selecciona Visualitza més tard o una altra llista.
  • Mentre mires un curt: toca Més '' i després Desa en una llista de reproducció i després Visualitza més tard.
  • Mentre navegues pels vídeos: toca Més '' al costat del títol del vídeo i selecciona Desa a Visualitza més tard .

Si el vídeo s'ha definit com a creat per a nens, no pots afegir-lo a cap llista de reproducció ni desar-lo a Visualitza més tard.

Suprimir contingut de la llista de reproducció Visualitza més tard

1. Ves a la pestanya Biblioteca .
  2. Selecciona Visualitza més tard
  3. Toca Més '' al costat del vídeo que vols suprimir.
  4. Toca Suprimeix de la llista Visualitza més tard .