Klik en verwyder uit Kyk later

Deur video's by jou Kyk Later-snitlys te voeg, kan jy hulle net wanneer jy wil maklik kry.

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Voeg inhoud by jou Kyk Later-snitlys

• Terwyl jy ’n video kyk: Tik op Stoor . Tik op VERANDER om jou snitlyste oop te maak, en kies Kyk later of ’n ander snitlys.
  • Terwyl jy ’n Kortvideo kyk: Tik op Meer en dan Stoor na snitlys en dan Kyk later.
  • Terwyl jy deur video's blaai: Tik op Meer  langs die videotitel, en kies Stoor na Kyk later .

Jy kan nie die video by ’n snitlys voeg of dit op Kyk later stoor as dit gestel is as vir kinders gemaak nie.

Verwyder inhoud uit jou Kyk Later-snitlys

1. Gaan na die Biblioteek-oortjie .
  2. Kies Kyk later
  3. Tik op Meer  langs die video wat jy wil verwyder.
  4. Tik op Verwyder uit Kyk later .