Lägga till och ta bort videor från Titta senare

När du lägger till videor i spellistan Titta senare kommer du lätt åt dem när du vill.

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Lägga till innehåll i spellistan Titta senare

• När du tittar på en video: Klicka på  Mer ”följt av  Spara följt av Titta senare.
  • När du tittar på en Shorts-video: Klicka på Mer ”följt av Spara i spellista följt av Titta senare.
  • När du söker i videor: Håll muspekaren över videons miniatyr och klicka på Titta senare .

Ta bort innehåll från spellistan Titta senare

1. Öppna Titta senare i guiden.
  2. Klicka på Mer ” bredvid videon du vill ta bort.
  3. Klicka på Ta bort från Titta senare .

Om videon har angetts som avsedd för barn kan du inte lägga till den i en spellista eller spara den i Titta senare.