Download YouTube-videoer, du har uploadet

Du kan downloade MP4-filer af YouTube-videoer, som du har uploadet til YouTube, i enten 720p eller 360p, afhængigt af størrelsen på videoen. Du kan også bruge Google Takeout til at downloade alle de videoer, du har uploadet.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Bemærk! Du kan ikke downloade andres YouTube-videoer. Du kan se videoer offline i YouTube-appen med et YouTube Premium-medlemskab. Få flere oplysninger om, hvordan du gemmer videoer offline med YouTube Premium.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i panelet til venstre.
  3. Peg på den video, du vil downloade, og vælg Menu '' og derefter Download.
    Hvis du har sløret eller klippet din video, kan du downloade den og uploade den igen for at udgive dine ændringer.

Fejlfinding af problemer med download af dine videoer

Du kan ikke downloade dine videoer, hvis:

• Din video er blevet fjernet fra YouTube.
  • Din video har fået et strafklip for at krænke ophavsretten eller for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet.
  • Din video bruger et forudgodkendt lydspor.
  • Du allerede har downloadet din video fem gange i løbet af de seneste 24 timer. Du kan kun downloade en enkeltstående video op til fem gange om dagen. Når der er gået en dag, vil du igen kunne se muligheden for at downloade videoen.