Byta ut eller ta bort video

Du kan ta bort alla videor du laddar upp på YouTube-kanalen. Du kan inte byta ut en video eftersom alla nya videor du laddar upp får nya webbadresser. Däremot kan du ändra befintliga videor.

Radera dina egna videor

Du kan ta bort videor som du själv har laddat upp från ditt Google-konto. När du raderar en video tar du bort den permanent. Du kan inte återställa den via YouTube. Om du vill titta på den igen måste du spara en säkerhetskopia.

1. Logga in på YouTube .
  2. Tryck på din profilbild  följt av Dina videor.
  • Eller tryck på Visa kanal i menyn i mitten.
  1. Bredvid videon du vill ta bort väljer du Mer ” följt av Radera .
  2. Tryck på RADERA för att bekräfta.

När du har raderat en video kommer videons webbadress och titel inte längre att visas eller vara sökbar i YouTube Analytics. Data som hör till videon, till exempel visningstid, kommer fortfarande att vara en del av de sammanställda rapporterna, men kommer inte att tillskrivas den raderade videon.

Byta ut en video

Du kan inte byta ut en video, eftersom alla nya videor du laddar upp på YouTube får nya webbadresser. Däremot kan du

Om du vill rapportera missbruk, trakasserier, olämpligt innehåll eller integritetsklagomål kan du besöka säkerhetscentret. Besök upphovsrättscentret om du har frågor som gäller upphovsrätten.