Videon korvaaminen tai poistaminen

Voit poistaa minkä tahansa YouTube-kanavallesi lataamasi videon. Videota ei voi korvata, sillä kaikki uudet videolataukset saavat uuden URL-osoitteen. Voit kuitenkin muokata olemassa olevaa videota.

Omien videoiden poistaminen

Voit poistaa minkä tahansa videon, jonka olet ladannut omalla Google-tililläsi. Video poistetaan pysyvästi, eikä YouTube voi palauttaa sitä. Jos tarvitset videota vielä, pidä sen varmuuskopio tallessa.

1. Kirjaudu YouTubeen .
  2. Napauta profiilikuvaasi ja sitten Omat videot.
  • Voit myös valita keskivalikosta Näytä kanava.
  1. Valitse poistettavan videon kohdalta Lisää " ja sitten Poista .
  2. Vahvista napauttamalla POISTA.

Kun poistat videon, sen nimi ja URL-osoite poistuvat näkyvistä eikä niitä voi hakea YouTuben tilastoista. Videota koskevat tiedot, kuten katseluaika, ovat tämän jälkeenkin mukana koontiraporteissa, mutta niitä ei huomioida erikseen poistetun videon kohdalla.

Videon korvaaminen

Videota ei voi korvata, sillä kaikki YouTubeen ladattavat videot saavat uuden URL-osoitteen. Sinulla on kuitenkin seuraavat vaihtoehdot:

Jos haluat ilmoittaa väärinkäytöstä, häirinnästä, sopimattomasta sisällöstä tai tietosuojaongelmista, käy Turvallisuuskeskuksessa. Jos kyseessä on tekijänoikeuteen liittyvä asia, tutustu Tekijänoikeuskeskukseen.